Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zeusy TALADZI TEAM
Wow Tactiek Taladzi 1
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 1
45.9 gemiddelde waardering 34.9
good Schieten poor
adequate Passen average
good Verdedigen good


10e minuut.
Tikkalahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pycia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tikkalahti verovert de bal door een tackle van achteren. Tikkalahti geeft een lange en hoge pass. Tavella springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Tikkalahti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Târşitu de bal. Tavella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavella schiet op doel. De Brandt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Tikkalahti passt de bal met de wreef. Glensk is nu in balbezit. Glensk geeft een lange en hoge pass. Tavella is nu in balbezit. Tavella draait met de bal, schiet en ... De Brandt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Gáblík bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwertyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gáblík bereikt de bal nog maar net als eerste. Gáblík schiet op doel. Kupcik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeusy - TALADZI TEAM 0:1

24e minuut.
Picani passt de bal met de wreef. Łuszcz rent richting de bal. Czwertyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwertyński haalt uit met een fantastische trap. Kupcik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kupcik trapt de bal weg. Sądowicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Štimac de bal. Cişmaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cişmaşu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Pycia probeert naar een medespeler te passen. Štimac geeft de bal voor. Brachmański heeft problemen om de bal te vangen. Czwertyński is nu in balbezit. Czwertyński draait met de bal, schiet en ... Kupcik bokst de bal weg.

31e minuut.
Cişmaşu rent richting de bal. Cişmaşu geeft een hoge lob. Glensk rent richting de bal. Glensk haalt uit met een fantastische trap. De Brandt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zeusy - TALADZI TEAM 1:1

33e minuut.
Cişmaşu geeft de bal voor. Klungelig pakt Glensk de bal. Glensk speelt de bal door. Abis rent richting de bal. Abis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeusy - TALADZI TEAM 2:1

39e minuut.
Târşitu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Łuszcz kopt de bal weg. Daar is Tararache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czwertyński onderschept slim de pass. Czwertyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Banaszyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Picani bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Glensk. Glensk krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Nedeljkov probeert naar een medespeler te passen. Štimac heeft problemen om de bal te vangen. Sądowicz rent richting de bal. Cişmaşu onderschept slim de pass. Cişmaşu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeusy 42%, TALADZI TEAM 58%.
Zeusy - TALADZI TEAM 2:1

47e minuut.
Sądowicz is nu in balbezit. Tikkalahti onderschept slim de pass. Tikkalahti passt de bal zonder na te denken. Tavella is nu in balbezit. Tavella draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
De Brandt trapt de bal weg van het doel. Łuszcz kopt de bal weg. Tararache probeert de bal aan de voet te houden. Czwertyński rent richting de bal. Czwertyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Nedeljkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abis onderschept slim de pass. Abis probeert naar een medespeler te passen. Tavella is nu in balbezit. Tavella haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Brachmański kopt de bal weg. Banaszyński is nu in balbezit. Banaszyński passt de bal zonder na te denken. Glensk rent richting de bal. Glensk probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Nedeljkov met de inworp. Picani rent richting de bal. Banaszyński onderschept slim de pass. Banaszyński geeft een hoge lob. Abis is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Banaszyński onderschept slim de pass. Banaszyński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sánchez Galo de bal. Tavella is nu in balbezit. Tavella haalt uit met een fantastische trap. De Brandt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeusy 38%, TALADZI TEAM 62%.
Zeusy - TALADZI TEAM 2:1