Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zeusy OKS Zatorze Olsztyn
Wow Tactiek Atak!
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
46.5 gemiddelde waardering 57.5
good Schieten very good
adequate Passen very good
solid Verdedigen excellent


17e minuut.
Göğebakan rent richting de bal. Göğebakan speelt de bal door. Pudlik rent richting de bal. Dyowe Roig is nu in balbezit. Dyowe Roig draait met de bal, schiet en ... Kupcik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Abis verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tikkalahti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Abis bereikt de bal nog maar net als eerste. Abis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Banaszyński geeft een hoge lob. Montalvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abis krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Schwaab geeft een lange en hoge pass. Cişmaşu speelt de bal door. Tavella bereikt de bal nog maar net als eerste. Abis bereikt de bal nog maar net als eerste. Abis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zeusy - OKS Zatorze Olsztyn 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeusy 64%, OKS Zatorze Olsztyn 36%.
Zeusy - OKS Zatorze Olsztyn 1:0

54e minuut.
Klungelig pakt Kulawik de bal. Kulawik geeft de bal voor. Churov kopt de bal weg. Pudlik rent richting de bal. Pudlik haalt uit met een fantastische trap. Kupcik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Kulawik geeft een hoge lob. Vikelas heeft problemen om de bal te vangen. Pudlik rent richting de bal. Pudlik draait met de bal, schiet en ... Kupcik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zeusy - OKS Zatorze Olsztyn 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeusy 65%, OKS Zatorze Olsztyn 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zeusy - OKS Zatorze Olsztyn 1:1