Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC TALAR Wola LKS Siekiera Piła
może Tactiek siekiera v2
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 40.5
excellent Schieten average
solid Passen adequate
very good Verdedigen solid


13e minuut.
Yuesheng rent richting de bal. Grzybiński geeft de bal voor. Sułkowski is nu in balbezit. Sułkowski schiet op doel. Nędza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TALAR Wola - LKS Siekiera Piła 1:0

17e minuut.
Aguniano met een sublieme pass. Bettanti is nu in balbezit. Rakowski begaat een overtreding. Rakowski krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Cejrowski onderschept slim de pass. Cejrowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pickhardt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cardone geeft de bal voor. Nędza bokst de bal weg. Sułkowski is nu in balbezit. Sułkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC TALAR Wola - LKS Siekiera Piła 2:0

33e minuut.
Cardone met een sublieme pass. Stan is nu in balbezit. Sułkowski onderschept slim de pass. Sułkowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TALAR Wola - LKS Siekiera Piła 3:0

35e minuut.
Caraballo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraballo passt de bal zonder na te denken. Sułkowski rent richting de bal. Sułkowski draait met de bal, schiet en ... Nędza probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC TALAR Wola - LKS Siekiera Piła 4:0

44e minuut.
Shchelbanov passt de bal met de wreef. Daneš bereikt de bal nog maar net als eerste. Daneš passt de bal met de wreef. Miodopolski rent richting de bal. Miodopolski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TALAR Wola 43%, LKS Siekiera Piła 57%.
FC TALAR Wola - LKS Siekiera Piła 4:0

49e minuut.
Croitoru geeft een hoge lob. Cardone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardone passt de bal zonder na te denken. Aguniano is nu in balbezit. Aguniano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Cardone passt de bal met de wreef. Bettanti rent richting de bal. Aguniano rent richting de bal. Bettanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettanti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bettanti kopt de bal weg. Caraballo is nu in balbezit. Caraballo passt de bal in één keer door. Aguniano rent richting de bal. Aguniano draait met de bal, schiet en ... Paal! Sułkowski is nu in balbezit. Sułkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC TALAR Wola - LKS Siekiera Piła 5:0

64e minuut.
Daar is Caraballo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caraballo geeft een lange en hoge pass. Sułkowski is nu in balbezit. Sułkowski haalt uit met een fantastische trap. Nędza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TALAR Wola - LKS Siekiera Piła 6:0

69e minuut.
Cejrowski geeft een hoge lob. Inworp. Cardone met de inworp. Aguniano is nu in balbezit. Aguniano geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Volša rent richting de bal. Sułkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sułkowski passt de bal zonder na te denken. Bettanti is nu in balbezit. Bettanti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC TALAR Wola - LKS Siekiera Piła 7:0

87e minuut.
Caraballo geeft een hoge lob. Daar is Stan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bettanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TALAR Wola 36%, LKS Siekiera Piła 64%.
FC TALAR Wola - LKS Siekiera Piła 7:0