Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TALADZI TEAM FC Wild Otters
Taladzi 1 Tactiek 541 pld
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
36.5 gemiddelde waardering 44.9
poor Schieten good
average Passen very good
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Vyzantinos passt de bal zonder na te denken. Alessandroni is nu in balbezit. Alessandroni passt de bal in één keer door. Litkowski rent richting de bal. Litkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Sánchez Galo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Galo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vilhelmsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vyzantinos geeft een lange en hoge pass. De Brandt bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Litkowski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - FC Wild Otters 0:1

18e minuut.
Cetrangolo verovert de bal door een tackle van achteren. Cetrangolo geeft een hoge lob. Vilhelmsen kopt de bal weg. Litkowski rent richting de bal. Litkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - FC Wild Otters 0:2

23e minuut.
Véron passt de bal zonder na te denken. Târşitu rent richting de bal. Litkowski onderschept slim de pass. Litkowski haalt uit met een fantastische trap. De Brandt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - FC Wild Otters 0:3

32e minuut.
Cetrangolo is nu in balbezit. Czwertyński onderschept slim de pass. Czwertyński speelt de bal door. Gáblík rent richting de bal. Gáblík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Vilhelmsen speelt de bal door. Vyzantinos rent richting de bal. Vyzantinos met een sublieme pass. Litkowski is nu in balbezit. Litkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Véron is nu in balbezit. Łuszcz is nu in balbezit. Véron onderschept slim de pass. Véron geeft een hoge lob. Litkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TALADZI TEAM 64%, FC Wild Otters 36%.
TALADZI TEAM - FC Wild Otters 0:3

51e minuut.
Vilhelmsen verovert de bal door een tackle van achteren. Alessandroni probeert naar een medespeler te passen. Vyzantinos is nu in balbezit. Vyzantinos geeft de bal voor. Litkowski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Vyzantinos rent richting de bal. Vyzantinos geeft de bal voor. Litkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Litkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - FC Wild Otters 0:4

56e minuut.
Rokne komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Capoteiro komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Łuszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Alessandroni verovert de bal door een tackle van achteren. Alessandroni geeft een lange en hoge pass. Capoteiro is nu in balbezit. Capoteiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - FC Wild Otters 0:5

66e minuut.
Štimac met een snelle inworp. Łuszcz probeert naar een medespeler te passen. Capoteiro rent richting de bal. Capoteiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - FC Wild Otters 0:6

77e minuut.
Vilhelmsen passt de bal in één keer door. Vyzantinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyzantinos met een sublieme pass. Capoteiro kan de bal niet met de borst controleren. Capoteiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Vyzantinos is nu in balbezit. Vyzantinos speelt de bal door. Capoteiro is nu in balbezit. Capoteiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - FC Wild Otters 0:7

80e minuut.
Capoteiro controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Germann komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Daar is Véron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Véron probeert naar een medespeler te passen. Capoteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Capoteiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - FC Wild Otters 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TALADZI TEAM 70%, FC Wild Otters 30%.
TALADZI TEAM - FC Wild Otters 0:8