Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wild Otters TALADZI TEAM
541 wo sk Tactiek Taladzi 1
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 35.5
goed Schieten zwak
solide Passen matig
solide Verdedigen goed


20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alessandroni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dékány is nu in balbezit. Dékány geeft een hoge lob. Litkowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wild Otters - TALADZI TEAM 1:0

24e minuut.
Srebrny is nu in balbezit. Srebrny geeft de bal voor. Inworp. Štimac met de inworp. Gáblík geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Dékány rent richting de bal. Dékány geeft de bal voor. Łuszcz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Litkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Litkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Pycia passt de bal in één keer door. Daar is Picani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Litkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Litkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Nedeljkov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alessandroni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dékány geeft de bal voor. Litkowski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Sądowicz kan de bal niet met de borst controleren. Litkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pycia rent richting de bal. Litkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Litkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wild Otters 37%, TALADZI TEAM 63%.
FC Wild Otters - TALADZI TEAM 1:0

50e minuut.
Dékány passt de bal met de wreef. Vyzantinos rent richting de bal. Vyzantinos probeert naar een medespeler te passen. Litkowski rent richting de bal. Litkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Litkowski met een sublieme pass. Vilhelmsen rent richting de bal. Vilhelmsen passt de bal in één keer door. Litkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Litkowski schiet op doel. De Brandt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Sánchez Galo geeft een hoge lob. Alessandroni is nu in balbezit. Czwertyński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Czwertyński moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Czwertyński schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

59e minuut.
Dékány passt de bal in één keer door. Daar is Vyzantinos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vyzantinos geeft een hoge lob. Litkowski krijgt zijn hoofd ertegen. De Brandt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Pombares is nu in balbezit. Pombares geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Štimac de bal onder controle te krijgen. Gáblík bereikt de bal nog maar net als eerste. Gáblík draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Alessandroni met een sublieme pass. Vyzantinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyzantinos speelt de bal door. Litkowski is nu in balbezit. Litkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Litkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Litkowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wild Otters - TALADZI TEAM 2:0

71e minuut.
Picani geeft de bal voor. Gáblík rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dékány. Dékány krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Doeltrap. Koroghlishvili met een harde bal richting middenveld. Vilhelmsen kopt de bal weg. Vyzantinos heeft problemen om de bal te vangen. Vyzantinos geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Litkowski rent richting de bal. Litkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wild Otters - TALADZI TEAM 3:0

73e minuut.
Vyzantinos rent richting de bal. Vyzantinos speelt de bal door. Litkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Litkowski haalt uit met een fantastische trap. De Brandt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wild Otters - TALADZI TEAM 4:0

80e minuut.
Nedeljkov speelt de bal door. Picani is nu in balbezit. Alessandroni rent richting de bal. Litkowski is nu in balbezit. Litkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Rokne geeft een hoge lob. Vyzantinos kopt de bal weg. Klungelig pakt Sądowicz de bal. Litkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Litkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Alessandroni geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nedeljkov de bal. Pycia bereikt de bal nog maar net als eerste. Litkowski onderschept slim de pass. Litkowski draait met de bal, schiet en ... De Brandt bokst de bal weg.

86e minuut.
Štimac onderschept slim de pass. Dékány verovert de bal door een tackle van achteren. Dékány passt de bal in één keer door. Vyzantinos is nu in balbezit. Vyzantinos geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wild Otters 33%, TALADZI TEAM 67%.
FC Wild Otters - TALADZI TEAM 4:0