Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC TALAR Wola Zeusy
może Tactiek Wow
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
57 gemiddelde waardering 47
very good Schieten good
solid Passen adequate
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Banaszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Banaszyński speelt de bal door. Glensk probeert naar een medespeler te passen. Abis rent richting de bal. Abis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Glensk geeft een hoge lob. Cişmaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cişmaşu passt de bal in één keer door. Tavella rent richting de bal. Tavella draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bettanti geeft de bal voor. Šámal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski onderschept slim de pass. Sułkowski schiet op doel. Kupcik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TALAR Wola - Zeusy 1:0

26e minuut.
Pickhardt met een snelle inworp. Cardone is nu in balbezit. Cardone geeft een lange en hoge pass. Banaszyński speelt de bal door. Abis bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Tikkalahti kopt de bal weg. Spinaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Abis verovert de bal door een tackle van achteren. Tavella is nu in balbezit. Tavella draait met de bal, schiet en ... Filipski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Spinaci geeft een lange en hoge pass. Tikkalahti is nu in balbezit. Glensk bereikt de bal nog maar net als eerste. Glensk geeft een hoge lob. Sałek kopt de bal weg. Filipski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Pickhardt kopt de bal weg. Sułkowski rent richting de bal. Sułkowski passt de bal in één keer door. Bettanti is nu in balbezit. Bettanti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TALAR Wola - Zeusy 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TALAR Wola 35%, Zeusy 65%.
FC TALAR Wola - Zeusy 2:0

50e minuut.
Brachmański geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cardone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aguniano rent richting de bal. Aguniano geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Banaszyński geeft een hoge lob. Glensk is nu in balbezit. Pickhardt schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pickhardt krijgt een gele kaart. Glensk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

69e minuut.
Cardone is nu in balbezit. Cardone speelt de bal door. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski draait met de bal, schiet en ... Kupcik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TALAR Wola - Zeusy 3:0

80e minuut.
Cardone kopt de bal weg. Daar is Tikkalahti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzybiński is nu in balbezit. Grzybiński geeft een hoge lob. Kupcik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TALAR Wola - Zeusy 4:0

84e minuut.
Vikelas met een sublieme pass. Cişmaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cişmaşu probeert naar een medespeler te passen. Tavella rent richting de bal. Tavella schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TALAR Wola 30%, Zeusy 70%.
FC TALAR Wola - Zeusy 4:0