Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OKS Zatorze Olsztyn LKS Siekiera Piła
Atak! Tactiek siekiera v2
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 46.5
very good Schieten adequate
very good Passen solid
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Schwaab geeft een hoge lob. Żytko kan de bal niet met de borst controleren. Churov onderschept slim de pass. Stan verovert de bal door een tackle van achteren. Pudlik is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pudlik rent richting de bal. Pudlik schiet op doel. Czapiewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Zatorze Olsztyn - LKS Siekiera Piła 1:0

19e minuut.
Avagianos onderschept slim de pass. Avagianos speelt de bal door. Churov is nu in balbezit. Churov geeft de bal voor. Pudlik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Cejrowski geeft een lange en hoge pass. Hozoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapış begaat een overtreding. Tapış krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS Zatorze Olsztyn 43%, LKS Siekiera Piła 57%.
OKS Zatorze Olsztyn - LKS Siekiera Piła 1:0

54e minuut.
Guillemot passt de bal zonder na te denken. Əbilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudlik rent richting de bal. Pudlik haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Volša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Churov is nu in balbezit. Churov passt de bal zonder na te denken. Pudlik rent richting de bal. Pudlik haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Zatorze Olsztyn - LKS Siekiera Piła 2:0

59e minuut.
Pudlik is nu in balbezit. Pudlik passt de bal zonder na te denken. Churov rent richting de bal. Churov passt de bal met de wreef. Pudlik geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kulawik onderschept slim de pass. Kulawik geeft de bal voor. Pudlik is nu in balbezit. Dyowe Roig rent richting de bal. Dyowe Roig draait met de bal, schiet en ... Paal!

78e minuut.
Churov rent richting de bal. Churov passt de bal met de wreef. Daar is Pudlik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pudlik schiet op doel. Czapiewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Zatorze Olsztyn - LKS Siekiera Piła 3:0

80e minuut.
Volša geeft de bal voor. Tapış bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapış geeft een hoge lob. Kulawik geeft een lange en hoge pass. Pudlik springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Avagianos met een sublieme pass. Buczek is nu in balbezit. Buczek passt de bal zonder na te denken. Lasończyk geeft een lange en hoge pass. Schwaab heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Montalvo passt de bal met de wreef. Churov bereikt de bal nog maar net als eerste. Churov passt de bal met de wreef. Pudlik rent richting de bal. Pudlik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kulawik is nu in balbezit. Kulawik draait met de bal, schiet en ... Czapiewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Zatorze Olsztyn - LKS Siekiera Piła 4:0

89e minuut.
Żytko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guillemot met een snelle inworp. Churov rent richting de bal. Churov geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS Zatorze Olsztyn 41%, LKS Siekiera Piła 59%.
OKS Zatorze Olsztyn - LKS Siekiera Piła 4:0