Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-06 20:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.245 [del]
  • Stadion: Stajnia
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 41851
LKS Siekiera Piła OKS Zatorze Olsztyn
siekiera v2 Tactiek Atak!
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 13
42.1 gemiddelde waardering 58
average Schieten very good
adequate Passen very good
solid Verdedigen excellent


4e minuut.
Əbilov rent richting de bal. Dyowe Roig is nu in balbezit. Pudlik is nu in balbezit. Pudlik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Siekiera Piła - OKS Zatorze Olsztyn 0:1

36e minuut.
Əbilov is nu in balbezit. Əbilov passt de bal met de wreef. Pudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyowe Roig rent richting de bal. Dyowe Roig draait met de bal, schiet en ... Paal!

38e minuut.
Yuesheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbilov onderschept slim de pass. Əbilov speelt de bal door. Pudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudlik haalt uit met een fantastische trap. Nędza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Siekiera Piła 53%, OKS Zatorze Olsztyn 47%.
LKS Siekiera Piła - OKS Zatorze Olsztyn 0:1

49e minuut.
Inworp. Churov met de inworp. Urbányi probeert de bal met de borst te controleren. Urbányi geeft een hoge lob. Pudlik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Siekiera Piła - OKS Zatorze Olsztyn 0:2

50e minuut.
Montalvo rent richting de bal. Montalvo geeft een lange en hoge pass. Stan met een sublieme pass. Pudlik is nu in balbezit. Pudlik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Tapış passt de bal met de wreef. Kulawik rent richting de bal. Kulawik heeft problemen om de bal te vangen. Kulawik geeft een hoge lob. Pudlik krijgt zijn hoofd ertegen. Nędza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Urbányi probeert naar een medespeler te passen. Churov rent richting de bal. Churov probeert naar een medespeler te passen. Pudlik is nu in balbezit. Pudlik haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Siekiera Piła - OKS Zatorze Olsztyn 0:3

77e minuut.
Żytko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rakowski komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Montalvo rent richting de bal. Montalvo geeft de bal voor. Kulawik kopt de bal weg. Dyowe Roig bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyowe Roig haalt uit met een fantastische trap. Nędza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Siekiera Piła 59%, OKS Zatorze Olsztyn 41%.
LKS Siekiera Piła - OKS Zatorze Olsztyn 0:3