Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orły 07 Swarzędz TALADZI TEAM
532 Tactiek Taladzi 1
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
16 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 34.6
excellent Schieten poor
solid Passen average
good Verdedigen adequate


6e minuut.
Colombera raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brudock komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Rzewuski speelt de bal door. Trung Việt rent richting de bal. Sánchez Galo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Việt onderschept slim de pass. Trung Việt schiet op doel. De Brandt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Rzewuski passt de bal met de wreef. Fuk is nu in balbezit. Fuk geeft de bal voor. Quaresma springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły 07 Swarzędz - TALADZI TEAM 1:0

25e minuut.
Picani met de inworp. Pycia bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaresma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pycia raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

29e minuut.
Fuk heeft problemen om de bal te vangen. Štimac verovert de bal door een tackle van achteren. Štimac geeft de bal voor. Quaresma probeert de bal met de borst te controleren. Quaresma schiet op doel. De Brandt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły 07 Swarzędz - TALADZI TEAM 2:0

36e minuut.
Picani is nu in balbezit. Picani probeert naar een medespeler te passen. Warnicki is nu in balbezit. Czwertyński verovert de bal door een tackle van achteren. Czwertyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Quaresma bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaresma geeft een lange en hoge pass. Trung Việt is nu in balbezit. Trung Việt haalt uit met een fantastische trap. Sądowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Picles neemt de hoekschop. Rzewuski rent richting de bal. Rzewuski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły 07 Swarzędz 41%, TALADZI TEAM 59%.
Orły 07 Swarzędz - TALADZI TEAM 2:0

52e minuut.
Brudock speelt de bal door. Fuk rent richting de bal. Fuk probeert naar een medespeler te passen. Quaresma is nu in balbezit. Quaresma draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Quaresma kopt de bal weg. Brudock geeft een lange en hoge pass. Nedeljkov rent richting de bal. Quaresma onderschept slim de pass. Quaresma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Łuszcz is nu in balbezit. Rzewuski verovert de bal door een tackle van achteren. Rzewuski geeft een lange en hoge pass. Quaresma springt en kopt de bal. De Brandt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły 07 Swarzędz - TALADZI TEAM 3:0

68e minuut.
Brudock passt de bal in één keer door. Fuk rent richting de bal. Fuk geeft een lange en hoge pass. Quaresma springt en kopt de bal. De Brandt maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Inworp. Ishtoyan komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Picles onderschept slim de pass. Picles geeft een hoge lob. Rzewuski geeft de bal voor. Quaresma rent richting de bal. Quaresma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orły 07 Swarzędz - TALADZI TEAM 4:0

78e minuut.
Lăcustă komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Nedeljkov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Picles met de inworp. Lăcustă is nu in balbezit. Lăcustă geeft een lange en hoge pass. De Brandt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Daar is Târşitu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lăcustă is nu in balbezit. Lăcustă geeft de bal voor. Ishtoyan maakt een snoekduik en kopt de bal. De Brandt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły 07 Swarzędz - TALADZI TEAM 5:0

84e minuut.
Niarchos rent richting de bal. Niarchos probeert naar een medespeler te passen. Fuk met een sublieme pass. Ishtoyan rent richting de bal. Ishtoyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Czwertyński is nu in balbezit. Warnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Warnicki met een sublieme pass. Quaresma is nu in balbezit. Quaresma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orły 07 Swarzędz - TALADZI TEAM 6:0

90e minuut.
Ishtoyan rent richting de bal. Lăcustă is nu in balbezit. Lăcustă passt de bal met de wreef. Quaresma rent richting de bal. Quaresma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orły 07 Swarzędz - TALADZI TEAM 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły 07 Swarzędz 26%, TALADZI TEAM 74%.
Orły 07 Swarzędz - TALADZI TEAM 7:0