Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TALADZI TEAM Orły 07 Swarzędz
Taladzi 1 Tactiek 532
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 21
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.9 gemiddelde waardering 53.5
weak Schieten formidable
average Passen very good
good Verdedigen very good


1e minuut.
Sądowicz rent richting de bal. Macchi onderschept slim de pass. Daar is Macchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - Orły 07 Swarzędz 0:1

3e minuut.
Macchi onderschept slim de pass. Macchi geeft een lange en hoge pass. Ślepowron rent richting de bal. Ślepowron schiet op doel. De Brandt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Daar is Łuszcz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macchi rent richting de bal. Macchi geeft een hoge lob. Quaresma bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaresma draait met de bal, schiet en ... De Brandt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Macchi rent richting de bal. Quaresma is nu in balbezit. Macchi is nu in balbezit. Macchi draait met de bal, schiet en ... De Brandt probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Picles bereikt de bal nog maar net als eerste. Gáblík verovert de bal door een tackle van achteren. Lehmann rent richting de bal. Gáblík verovert de bal door een tackle van achteren. Gáblík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TALADZI TEAM - Orły 07 Swarzędz 1:1

15e minuut.
Rzewuski rent richting de bal. Rzewuski geeft een lange en hoge pass. Ślepowron is nu in balbezit. Quaresma rent richting de bal. Quaresma schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Quaresma passt de bal in één keer door. Nedeljkov rent richting de bal. Ślepowron verovert de bal door een tackle van achteren. Ślepowron draait met de bal, schiet en ... De Brandt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - Orły 07 Swarzędz 1:2

24e minuut.
Ślepowron passt de bal met de wreef. Macchi is nu in balbezit. Macchi met een sublieme pass. Quaresma bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaresma draait met de bal, schiet en ... De Brandt bokst de bal weg.

25e minuut.
Colombera onderschept slim de pass. Colombera probeert naar een medespeler te passen. Sądowicz is nu in balbezit. Quaresma is nu in balbezit. Quaresma draait met de bal, schiet en ... De Brandt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ślepowron is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - Orły 07 Swarzędz 1:3

34e minuut.
Picles passt de bal zonder na te denken. Rzewuski probeert naar een medespeler te passen. Ślepowron rent richting de bal. Quaresma bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaresma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Esquivel onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pycia. Esquivel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Macchi met een snel genomen vrije trap. Ślepowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepowron draait met de bal, schiet en ... De Brandt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Sánchez Galo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Colombera met een snelle inworp. Rzewuski rent richting de bal. Rzewuski geeft een hoge lob. Paal!

42e minuut.
Rzewuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzewuski heeft problemen om de bal te vangen. Rzewuski met een sublieme pass. Daar is Ślepowron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ślepowron draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TALADZI TEAM 74%, Orły 07 Swarzędz 26%.
TALADZI TEAM - Orły 07 Swarzędz 1:3

48e minuut.
Gáblík probeert de bal met de borst te controleren. Picles is nu in balbezit. Gáblík tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Picles is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Macchi met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Fuk met een sublieme pass. Quaresma probeert naar een medespeler te passen. Ślepowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepowron haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Fuk met de inworp. Macchi met een sublieme pass. Ślepowron is nu in balbezit. Ślepowron haalt uit met een fantastische trap. De Brandt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - Orły 07 Swarzędz 1:4

56e minuut.
Brudock geeft een hoge lob. Ślepowron is nu in balbezit. Ślepowron met een sublieme pass. Quaresma rent richting de bal. Quaresma draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Inworp. Butrymski komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Butrymski bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchi probeert naar een medespeler te passen. Ślepowron is nu in balbezit. Butrymski bereikt de bal nog maar net als eerste. Butrymski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - Orły 07 Swarzędz 1:5

62e minuut.
Colombera probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rzewuski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzewuski geeft de bal voor. Ślepowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepowron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - Orły 07 Swarzędz 1:6

67e minuut.
Ślepowron is nu in balbezit. Ślepowron met een sublieme pass. Butrymski is nu in balbezit. Butrymski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - Orły 07 Swarzędz 1:7

74e minuut.
Inworp. Trung Việt komt het veld opgelopen.

90e minuut.
De Brandt met een sublieme pass. Colombera bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombera passt de bal met de wreef. Rzewuski rent richting de bal. Rzewuski geeft een lange en hoge pass. De Brandt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trung Việt rent richting de bal. Trung Việt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - Orły 07 Swarzędz 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TALADZI TEAM 70%, Orły 07 Swarzędz 30%.
TALADZI TEAM - Orły 07 Swarzędz 1:8