Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orły 07 Swarzędz Zeusy
532 Tactiek Wow
59% Balbezit 41%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
54.5 gemiddelde waardering 46
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen matig
zeer goed Verdedigen solide


7e minuut.
Fuk heeft problemen om de bal te vangen. Fuk speelt de bal door. Macchi rent richting de bal. Quaresma is nu in balbezit. Quaresma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Šámal bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchi onderschept slim de pass. Macchi geeft de bal voor. Ślepowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepowron haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Huguet geeft een hoge lob. Tararache heeft problemen om de bal te vangen. Quaresma is nu in balbezit. Ślepowron is nu in balbezit. Ślepowron schiet op doel. Bozsik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Warnicki rent richting de bal. Warnicki passt de bal met de wreef. Fuk rent richting de bal. Fuk geeft de bal voor. Daar is Fisher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bozsik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Quaresma bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaresma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły 07 Swarzędz - Zeusy 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły 07 Swarzędz 34%, Zeusy 66%.
Orły 07 Swarzędz - Zeusy 1:0

72e minuut.
Cişmaşu geeft de bal voor. Glensk kopt de bal weg. Nicolini kan de bal niet met de borst controleren. Abis is nu in balbezit. Abis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Šámal geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quaresma met een snelle inworp. Huguet is nu in balbezit. Huguet geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Cişmaşu verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Huguet met een snelle inworp. Macchi geeft een lange en hoge pass. Ślepowron springt en kopt de bal. Bozsik bokst de bal weg.

86e minuut.
Cişmaşu geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Nicolini stond buitenspel. Warnicki neemt vlug de vrije trap. Ślepowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepowron schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ślepowron is nu in balbezit. Ślepowron haalt uit met een fantastische trap. Bozsik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły 07 Swarzędz 40%, Zeusy 60%.
Orły 07 Swarzędz - Zeusy 1:0