Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wild Otters LKS Siekiera Piła
541 wo sk Tactiek siekiera v2
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 42.5
redelijk Schieten redelijk
solide Passen redelijk
uitstekend Verdedigen goed


13e minuut.
Żytko geeft de bal voor. Cetrangolo geeft de bal voor. Capoteiro rent richting de bal. Capoteiro draait met de bal, schiet en ... Nędza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wild Otters - LKS Siekiera Piła 1:0

25e minuut.
Klungelig pakt Vyzantinos de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cejrowski met de inworp. Shchelbanov is nu in balbezit. Shchelbanov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Vilhelmsen geeft de bal voor. Żytko kopt de bal weg. Dékány geeft een hoge lob. Capoteiro is nu in balbezit. Capoteiro draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wild Otters - LKS Siekiera Piła 2:0

41e minuut.
Hozoc is nu in balbezit. Dymarchuk verovert de bal door een tackle van achteren. Dymarchuk geeft een lange en hoge pass. Capoteiro rent richting de bal. Capoteiro draait met de bal, schiet en ... Nędza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rokne komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Vyzantinos passt de bal met de wreef. Stan rent richting de bal. Capoteiro verovert de bal door een tackle van achteren. Capoteiro haalt uit met een fantastische trap. Nędza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wild Otters 44%, LKS Siekiera Piła 56%.
FC Wild Otters - LKS Siekiera Piła 2:0

46e minuut.
Dékány onderschept slim de pass. Dékány probeert naar een medespeler te passen. Capoteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Capoteiro haalt uit met een fantastische trap. Stan probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Véron geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Capoteiro krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Volša met een sublieme pass. Yuesheng probeert naar een medespeler te passen. Daneš heeft problemen om de bal te vangen. Capoteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Capoteiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Yuesheng passt de bal met de wreef. Żytko met een sublieme pass. Volša bereikt de bal nog maar net als eerste. Capoteiro verovert de bal door een tackle van achteren. Capoteiro schiet op doel. Nędza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Inworp. Litkowski komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Véron is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Daneš. Véron is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cetrangolo met een snel genomen vrije trap. Cejrowski onderschept slim de pass. Vilhelmsen rent richting de bal. Vilhelmsen passt de bal in één keer door. Litkowski rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Cejrowski is nu in balbezit. Vilhelmsen verovert de bal door een tackle van achteren. Volša met een sublieme pass. Litkowski is nu in balbezit. Litkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wild Otters - LKS Siekiera Piła 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wild Otters 46%, LKS Siekiera Piła 54%.
FC Wild Otters - LKS Siekiera Piła 3:0