Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HKS Albatros OKS Zatorze Olsztyn
now Tactiek Atak!
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 19
42.8 gemiddelde waardering 51.9
adequate Schieten very good
average Passen very good
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Tapış raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Urbányi komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Kulawik kopt de bal weg. Klungelig pakt Vidon de bal. Dyowe Roig is nu in balbezit. Dyowe Roig draait met de bal, schiet en ... Dalkia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Churov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kart Pedersen begaat een overtreding. Churov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Prévost zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dyowe Roig springt en kopt de bal. Dalkia probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Prosperi rent richting de bal. Urbányi rent richting de bal. Urbányi geeft een hoge lob. Pudlik is nu in balbezit. Pudlik draait met de bal, schiet en ... Dalkia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Churov met een sublieme pass. Əbilov rent richting de bal. Candela is nu in balbezit. Əbilov is nu in balbezit. Əbilov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Urbányi rent richting de bal. Prosperi verovert de bal door een tackle van achteren. Prosperi speelt de bal door. Elisei is nu in balbezit. Elisei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Albatros - OKS Zatorze Olsztyn 1:0

37e minuut.
Pudlik met een sublieme pass. Kulawik is nu in balbezit. Walczyk begaat een overtreding. Walczyk krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Skrzekowski kopt de bal weg. Schwaab speelt de bal door. Kulawik rent richting de bal. Kulawik geeft een hoge lob. Pudlik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HKS Albatros 56%, OKS Zatorze Olsztyn 44%.
HKS Albatros - OKS Zatorze Olsztyn 1:0

50e minuut.
Kulawik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiani is nu in balbezit. Kulawik begaat een overtreding. Ghiani raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

53e minuut.
Guillemot geeft een lange en hoge pass. Dyowe Roig is nu in balbezit. Klungelig pakt Dyowe Roig de bal. Dyowe Roig haalt uit met een fantastische trap. Dalkia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HKS Albatros - OKS Zatorze Olsztyn 1:1

63e minuut.
Urbányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodzik verovert de bal door een tackle van achteren. Əbilov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rodzik roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Rodzik kan niet meer verder spelen. Mateescu komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Churov is nu in balbezit. Churov probeert naar een medespeler te passen. Pudlik is nu in balbezit. Pudlik haalt uit met een fantastische trap. Dalkia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Albatros - OKS Zatorze Olsztyn 1:2

72e minuut.
Walczyk kopt de bal weg. Schwaab bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwaab geeft de bal voor. Pudlik rent richting de bal. Pudlik haalt uit met een fantastische trap. Dalkia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Guillemot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Churov geeft de bal voor. Vidon heeft problemen om de bal te vangen. Pudlik rent richting de bal. Pudlik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Albatros - OKS Zatorze Olsztyn 1:3

77e minuut.
Churov passt de bal zonder na te denken. Əbilov is nu in balbezit. Əbilov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pudlik de bal. Pudlik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Daar is Candela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pudlik rent richting de bal. Klungelig pakt Pudlik de bal. Pudlik schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Pudlik rent richting de bal. Əbilov rent richting de bal. Pudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudlik draait met de bal, schiet en ... Dalkia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Daar is Prosperi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudlik draait met de bal, schiet en ... Dalkia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Albatros - OKS Zatorze Olsztyn 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HKS Albatros 62%, OKS Zatorze Olsztyn 38%.
HKS Albatros - OKS Zatorze Olsztyn 1:4