Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OKS Zatorze Olsztyn HKS Albatros
Atak! Tactiek now
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
19 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
56.8 gemiddelde waardering 46.4
very good Schieten adequate
very good Passen adequate
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
Schwaab geeft een lange en hoge pass. Kulawik is nu in balbezit. Kulawik met een sublieme pass. Pudlik rent richting de bal. Pudlik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Urbányi speelt de bal door. Əbilov speelt de bal door. Pudlik rent richting de bal. Pudlik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Guillemot geeft een hoge lob. Kulawik springt en kopt de bal. Klungelig pakt Ghiani de bal. Dyowe Roig rent richting de bal. Dyowe Roig haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Tapış is nu in balbezit. Əbilov rent richting de bal. Əbilov met een sublieme pass. Pudlik is nu in balbezit. Pudlik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Ali geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urbányi met een snelle inworp. Guillemot bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillemot geeft de bal voor. Dalkia bokst de bal weg.

37e minuut.
Kulawik verovert de bal door een tackle van achteren. Kulawik geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kart Pedersen de bal. Guillemot is nu in balbezit. Guillemot draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Buitenspel voor Csurka. Goede buitenspelval van de verdediging. Schwaab neemt vlug de vrije trap. Kulawik is nu in balbezit. Kulawik geeft een lange en hoge pass. Pudlik krijgt zijn hoofd ertegen. Dalkia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Guillemot geeft een lange en hoge pass. Əbilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbilov passt de bal met de wreef. Pudlik is nu in balbezit. Pudlik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS Zatorze Olsztyn 36%, HKS Albatros 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OKS Zatorze Olsztyn - HKS Albatros 0:0

49e minuut.
Ghiani passt de bal met de wreef. Prosperi is nu in balbezit. Montalvo begaat een overtreding. Montalvo krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Tapış passt de bal met de wreef. Guillemot rent richting de bal. Guillemot probeert naar een medespeler te passen. Pudlik is nu in balbezit. Pudlik schiet op doel. Dalkia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Guillemot bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillemot geeft een lange en hoge pass. Pudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyowe Roig bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyowe Roig schiet op doel. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Kulawik rent richting de bal. Kulawik geeft een hoge lob. Guillemot rent richting de bal. Guillemot haalt uit met een fantastische trap. Dalkia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Zatorze Olsztyn - HKS Albatros 1:0

58e minuut.
Guillemot raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Churov komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Avagianos verovert de bal door een tackle van achteren. Schwaab bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwaab geeft de bal voor. Dyowe Roig is nu in balbezit. Dyowe Roig schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Prosperi is nu in balbezit. Schwaab onderschept slim de pass. Schwaab passt de bal met de wreef. Dyowe Roig is nu in balbezit. Dyowe Roig draait met de bal, schiet en ... Dalkia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Mateescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulawik geeft een hoge lob. Dalkia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pudlik krijgt zijn hoofd ertegen. Dalkia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Zatorze Olsztyn - HKS Albatros 2:0

79e minuut.
Mateescu kopt de bal weg. Azlık rent richting de bal. Avagianos verovert de bal door een tackle van achteren. Csurka bereikt de bal nog maar net als eerste. Csurka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Avagianos passt de bal met de wreef. Əbilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali maakt een afschuwelijke overtreding. Ali krijgt een gele kaart. Əbilov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

87e minuut.
Tapış passt de bal in één keer door. Kulawik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawik passt de bal zonder na te denken. Dyowe Roig bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyowe Roig haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS Zatorze Olsztyn 56%, HKS Albatros 44%.
OKS Zatorze Olsztyn - HKS Albatros 2:0