Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TALADZI TEAM FC TALAR Wola
Taladzi 1 Tactiek może
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.9 gemiddelde waardering 52.4
poor Schieten very good
average Passen good
good Verdedigen good


3e minuut.
Neu kopt de bal weg. Daar is Târşitu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bettanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettanti draait met de bal, schiet en ... De Brandt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - FC TALAR Wola 0:1

8e minuut.
Gáblík onderschept slim de pass. Spinaci legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gáblík is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Łuszcz neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TALADZI TEAM - FC TALAR Wola 1:1

11e minuut.
Vivanco speelt de bal door. Landini rent richting de bal. Landini met een sublieme pass. Bettanti rent richting de bal. Bettanti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Pickhardt geeft een hoge lob. Bettanti probeert naar een medespeler te passen. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Landini bereikt de bal nog maar net als eerste. Landini passt de bal zonder na te denken. Bettanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski haalt uit met een fantastische trap. De Brandt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - FC TALAR Wola 1:2

21e minuut.
Vivanco geeft de bal voor. Neu geeft een hoge lob. Bettanti maakt een snoekduik en kopt de bal. Sułkowski geeft de bal voor. Bettanti maakt een snoekduik en kopt de bal. De Brandt bokst de bal weg.

24e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat De Brandt niet meer kan verder spelen.

25e minuut.
Neu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neu passt de bal met de wreef. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettanti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Buğdaycıoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Sądowicz rent richting de bal. Buğdaycıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Neu geeft de bal voor. Sułkowski kopt de bal weg. Pycia controleert de bal met de borst. Bettanti is nu in balbezit. Bettanti draait met de bal, schiet en ... Paal!

34e minuut.
Pickhardt onderschept slim de pass. Pickhardt passt de bal met de wreef. Vivanco speelt de bal door. Bettanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettanti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - FC TALAR Wola 1:3

37e minuut.
Neu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neu probeert naar een medespeler te passen. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski haalt uit met een fantastische trap. Târşitu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Picani bereikt de bal nog maar net als eerste. Picani geeft een lange en hoge pass. Buğdaycıoğlu kopt de bal weg. Sułkowski is nu in balbezit. Sułkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - FC TALAR Wola 1:4

38e minuut.
Łuszcz heeft problemen om de bal te vangen. Łuszcz met een sublieme pass. Pycia heeft problemen om de bal te vangen. Bettanti verovert de bal door een tackle van achteren. Bettanti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - FC TALAR Wola 1:5

39e minuut.
Czwertyński probeert naar een medespeler te passen. Łuszcz rent richting de bal. Bettanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettanti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Pickhardt verovert de bal door een tackle van achteren. Pickhardt geeft de bal voor. Sánchez Galo is nu in balbezit. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - FC TALAR Wola 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TALADZI TEAM 78%, FC TALAR Wola 22%.
TALADZI TEAM - FC TALAR Wola 1:6

62e minuut.
Nedeljkov is nu in balbezit. Nedeljkov geeft een lange en hoge pass. Oncică geeft de bal voor. Bettanti rent richting de bal. Bettanti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nedeljkov met een harde bal richting middenveld. Vivanco kopt de bal weg. Bettanti rent richting de bal. Bettanti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - FC TALAR Wola 1:7

64e minuut.
Czwertyński met een sublieme pass. Klungelig pakt Gáblík de bal. Łuszcz is nu in balbezit. Sułkowski onderschept slim de pass. Sułkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Niewiarowski passt de bal in één keer door. Neu is nu in balbezit. Neu met een sublieme pass. Daar is Sułkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sułkowski geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - FC TALAR Wola 1:8

70e minuut.
Niewiarowski is nu in balbezit. Niewiarowski geeft een hoge lob. Sánchez Galo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sułkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Daar is Bettanti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bettanti passt de bal met de wreef. Sánchez Galo is nu in balbezit. Sułkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sułkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Niewiarowski onderschept slim de pass. Niewiarowski geeft de bal voor. Sánchez Galo is nu in balbezit. Sułkowski onderschept slim de pass. Sułkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Landini met een snelle inworp. Oncică geeft een lange en hoge pass. Buğdaycıoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Buğdaycıoğlu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Neu passt de bal met de wreef. Spinaci is nu in balbezit. Spinaci geeft een lange en hoge pass. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pycia is nu in balbezit. Vivanco onderschept slim de pass. Vivanco speelt de bal door. Bettanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettanti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - FC TALAR Wola 1:9

86e minuut.
Sądowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Buğdaycıoğlu onderschept slim de pass. Buğdaycıoğlu passt de bal met de wreef. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - FC TALAR Wola 1:10

86e minuut.
Czwertyński speelt de bal door. Klungelig pakt Łuszcz de bal. Bettanti onderschept slim de pass. Bettanti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Sądowicz met een sublieme pass. Pickhardt geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Târşitu de bal. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - FC TALAR Wola 1:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TALADZI TEAM 68%, FC TALAR Wola 32%.
TALADZI TEAM - FC TALAR Wola 1:11