Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zeusy FC Wild Otters
Wow Tactiek 541 wo sk
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
46.8 gemiddelde waardering 46.3
goed Schieten matig
redelijk Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Visintin is nu in balbezit. Dékány onderschept slim de pass. Dékány probeert naar een medespeler te passen. Vilhelmsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilhelmsen passt de bal zonder na te denken. Bozsik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Capoteiro is nu in balbezit. Banaszyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Banaszyński krijgt een gele kaart. Capoteiro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Capoteiro legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zeusy - FC Wild Otters 0:1

33e minuut.
Véron is nu in balbezit. Tikkalahti onderschept slim de pass. Tikkalahti probeert naar een medespeler te passen. Visintin rent richting de bal. Visintin geeft een lange en hoge pass. Koroghlishvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Szaj passt de bal met de wreef. Glensk bereikt de bal nog maar net als eerste. Glensk passt de bal in één keer door. Nicolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ursache verovert de bal door een tackle van achteren. Ursache passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Dékány de bal onder controle te krijgen. Vilhelmsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilhelmsen geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeusy 45%, FC Wild Otters 55%.
Zeusy - FC Wild Otters 0:1

46e minuut.
Rokne komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Visintin geeft een hoge lob. Glensk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abis is nu in balbezit. Abis schiet op doel. Koroghlishvili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zeusy - FC Wild Otters 1:1

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Litkowski komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Litkowski passt de bal zonder na te denken. Vyzantinos is nu in balbezit. Vyzantinos passt de bal in één keer door. Daar is Vilhelmsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilhelmsen geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeusy 61%, FC Wild Otters 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zeusy - FC Wild Otters 1:1