Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orły 07 Swarzędz LKS Siekiera Piła
532 Tactiek siekiera v2
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 45.2
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen redelijk


1e minuut.
Picles rent richting de bal. Picles probeert naar een medespeler te passen. Stan onderschept slim de pass. Ślepowron rent richting de bal. Ślepowron draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Czapiewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Fuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuk geeft een hoge lob. Daar is Żytko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ślepowron rent richting de bal. Ślepowron haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Buczek heeft problemen om de bal te vangen. Farofeiro rent richting de bal. Farofeiro geeft een lange en hoge pass. Hozoc heeft problemen om de bal te vangen. Hozoc draait met de bal, schiet en ... Patraulea bokst de bal weg.

15e minuut.
Esquivel is nu in balbezit. Picles bereikt de bal nog maar net als eerste. Picles passt de bal in één keer door. Macchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchi schiet op doel. Czapiewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Brudock onderschept slim de pass. Farofeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Farofeiro met een sublieme pass. Hozoc rent richting de bal. Hozoc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Farofeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Farofeiro passt de bal in één keer door. Hozoc rent richting de bal. Hozoc schiet op doel. Patraulea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły 07 Swarzędz - LKS Siekiera Piła 0:1

33e minuut.
Fuk verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Fuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuk geeft een lange en hoge pass. Ślepowron maakt een snoekduik en kopt de bal. Czapiewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Orły 07 Swarzędz - LKS Siekiera Piła 1:1

39e minuut.
Miodopolski passt de bal zonder na te denken. Hozoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Niarchos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Niarchos krijgt een gele kaart. Hozoc wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Miodopolski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Farofeiro met een sublieme pass. Stan met een sublieme pass. Lasończyk met een sublieme pass. Miodopolski is nu in balbezit. Miodopolski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły 07 Swarzędz 50%, LKS Siekiera Piła 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orły 07 Swarzędz - LKS Siekiera Piła 1:1

55e minuut.
Klungelig pakt Niarchos de bal. Shchelbanov verovert de bal door een tackle van achteren. Shchelbanov probeert naar een medespeler te passen. Hozoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hozoc haalt uit met een fantastische trap. Patraulea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Fuk met de inworp. Brudock is nu in balbezit. Farofeiro maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Farofeiro naar de kleedkamers voor een vroege douche.

60e minuut.
Buczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Buczek passt de bal zonder na te denken. Hozoc rent richting de bal. Hozoc haalt uit met een fantastische trap. Lehmann probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Butrymski komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Stan probeert naar een medespeler te passen. Lasończyk is nu in balbezit. Picles begaat een overtreding. Picles krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Cejrowski kopt de bal weg. Daar is Esquivel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchi passt de bal in één keer door. Butrymski rent richting de bal. Czapiewski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły 07 Swarzędz 55%, LKS Siekiera Piła 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orły 07 Swarzędz - LKS Siekiera Piła 1:1