Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 20:48
  • Competitiewedstrijd: Liga V.245 [del]
  • Stadion: Stajnia
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 35079
LKS Siekiera Piła Orły 07 Swarzędz
siekiera v2 Tactiek 532
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
41.6 gemiddelde waardering 53.6
average Schieten excellent
adequate Passen very good
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Macchi rent richting de bal. Yuesheng onderschept slim de pass. Yuesheng met een sublieme pass. Miodopolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodopolski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Shchelbanov passt de bal zonder na te denken. Hozoc rent richting de bal. Hozoc met een sublieme pass. Miodopolski is nu in balbezit. Miodopolski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Quaresma onderschept slim de pass. Quaresma geeft een hoge lob. Żytko heeft problemen om de bal te vangen. Macchi is nu in balbezit. Macchi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Cejrowski rent richting de bal. Cejrowski geeft de bal voor. Niarchos rent richting de bal. Hozoc verovert de bal door een tackle van achteren. Hozoc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ślepowron rent richting de bal. Ślepowron passt de bal zonder na te denken. Fuk rent richting de bal. Fuk geeft de bal voor. Quaresma maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Siekiera Piła - Orły 07 Swarzędz 0:1

32e minuut.
Colombera geeft een lange en hoge pass. Quaresma is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fuk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Quaresma krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Siekiera Piła - Orły 07 Swarzędz 0:2

35e minuut.
Żytko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepowron verovert de bal door een tackle van achteren. Ślepowron speelt de bal door. Daar is Macchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Siekiera Piła - Orły 07 Swarzędz 0:3

39e minuut.
Daar is Esquivel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yuesheng probeert naar een medespeler te passen. Hozoc is nu in balbezit. Miodopolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodopolski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Quaresma passt de bal zonder na te denken. Ślepowron is nu in balbezit. Macchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Siekiera Piła 55%, Orły 07 Swarzędz 45%.
LKS Siekiera Piła - Orły 07 Swarzędz 0:3

71e minuut.
Inworp. Rzewuski komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Fuk passt de bal zonder na te denken. Quaresma is nu in balbezit. Macchi rent richting de bal. Macchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Siekiera Piła - Orły 07 Swarzędz 0:4

78e minuut.
Butrymski komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Esquivel probeert naar een medespeler te passen. Rzewuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzewuski passt de bal met de wreef. Butrymski bereikt de bal nog maar net als eerste. Butrymski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Siekiera Piła 50%, Orły 07 Swarzędz 50%.
LKS Siekiera Piła - Orły 07 Swarzędz 0:4