Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC TALAR Wola HKS Albatros
może Tactiek now
60% Balbezit 40%
32% Spel op eigen helft 68%
26 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
57.2 gemiddelde waardering 42
very good Schieten adequate
solid Passen average
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Aguniano is nu in balbezit. Aguniano passt de bal in één keer door. Caraballo met een sublieme pass. Daar is Sałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sałek geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Boczkowski is nu in balbezit. Aguniano verovert de bal door een tackle van achteren. Aguniano passt de bal in één keer door. Caraballo met een sublieme pass. Bettanti bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Cardone is nu in balbezit. Cardone passt de bal met de wreef. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski haalt uit met een fantastische trap. Walderhaug maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TALAR Wola - HKS Albatros 1:0

14e minuut.
Kart Pedersen geeft de bal voor. Inworp. Caraballo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałek geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Cardone geeft een lange en hoge pass. Bettanti probeert de bal aan de voet te houden. Vidon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski onderschept slim de pass. Sułkowski haalt uit met een fantastische trap. Walderhaug verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

20e minuut.
Kart Pedersen is nu in balbezit. Caraballo onderschept slim de pass. Caraballo speelt de bal door. Bettanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettanti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Csurka rent richting de bal. Pickhardt rent richting de bal. Boczkowski onderschept slim de pass. Boczkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC TALAR Wola - HKS Albatros 1:1

24e minuut.
Vidon verovert de bal door een tackle van achteren. Aguniano verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cardone geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sułkowski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bettanti rent richting de bal. Bettanti schiet op doel. Walderhaug werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Grzybiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybiński geeft de bal voor. Bettanti rent richting de bal. Bettanti schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC TALAR Wola - HKS Albatros 2:1

33e minuut.
Daar is Prosperi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzybiński geeft een hoge lob. Ghiani rent richting de bal. Sułkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sułkowski draait met de bal, schiet en ... Walderhaug probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sułkowski rent richting de bal. Sułkowski schiet op doel. Walderhaug probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Cardone probeert naar een medespeler te passen. Aguniano rent richting de bal. Aguniano geeft een hoge lob. Bettanti is nu in balbezit. Bettanti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TALAR Wola - HKS Albatros 3:1

41e minuut.
Ghiani is nu in balbezit. Cardone onderschept slim de pass. Cardone passt de bal zonder na te denken. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ghiani verovert de bal door een tackle van achteren. Cardone bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Cardone de bal. Cardone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TALAR Wola - HKS Albatros 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TALAR Wola 30%, HKS Albatros 70%.
FC TALAR Wola - HKS Albatros 4:1

50e minuut.
Grzybiński onderschept slim de pass. Grzybiński probeert naar een medespeler te passen. Cardone rent richting de bal. Aguniano is nu in balbezit. Aguniano geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Caraballo probeert naar een medespeler te passen. Bettanti rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Vidon ... Strafschop! Vidon krijgt een gele kaart. Bettanti raakt geblesseerd tijdens het duel. Aguniano neemt de penalty, wat een uithaal! Walderhaug kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aguniano rent richting de bal. Aguniano haalt uit met een fantastische trap. Walderhaug werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TALAR Wola - HKS Albatros 5:1

59e minuut.
Boczkowski rent richting de bal. Grzybiński verovert de bal door een tackle van achteren. Grzybiński geeft de bal voor. Bettanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettanti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Boczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Aguniano is nu in balbezit. Aguniano passt de bal met de wreef. Caraballo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraballo probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bettanti is nu in balbezit. Bettanti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Walderhaug trapt de bal weg. Caraballo kopt de bal weg. Ghiani heeft problemen om de bal te vangen. Sułkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sułkowski haalt uit met een fantastische trap. Walderhaug kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bettanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettanti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TALAR Wola - HKS Albatros 6:1

69e minuut.
Boczkowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sałek. Boczkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Walczyk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Csurka springt en kopt de bal. Filipski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Spinaci geeft de bal voor. Sułkowski is nu in balbezit. Sułkowski schiet op doel. Walderhaug probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Elisei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grzybiński geeft de bal voor. Sułkowski kopt de bal weg. Daar is Bettanti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bettanti draait met de bal, schiet en ... Walderhaug probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sułkowski rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TALAR Wola - HKS Albatros 7:1

78e minuut.
Klungelig pakt Aguniano de bal. Candela verovert de bal door een tackle van achteren. Candela passt de bal met de wreef. Csurka rent richting de bal. Csurka schiet op doel. Filipski bokst de bal weg.

80e minuut.
Candela geeft de bal voor. Caraballo probeert naar een medespeler te passen. Bettanti rent richting de bal. Daar is Bettanti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bettanti draait met de bal, schiet en ... Walderhaug probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TALAR Wola 34%, HKS Albatros 66%.
FC TALAR Wola - HKS Albatros 7:1