Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HKS Albatros FC TALAR Wola
now Tactiek może
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
44.4 gemiddelde waardering 57.4
goed Schieten uitstekend
matig Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Skrzekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Skrzekowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Elisei legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Filipski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Albatros - FC TALAR Wola 1:0

9e minuut.
Sałek kopt de bal weg. Caraballo is nu in balbezit. Caraballo geeft de bal voor. Sułkowski is nu in balbezit. Sułkowski haalt uit met een fantastische trap. Dalkia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Kart Pedersen is nu in balbezit. Caraballo verovert de bal door een tackle van achteren. Caraballo passt de bal met de wreef. Aguniano rent richting de bal. Aguniano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Cardone is nu in balbezit. Cardone geeft een hoge lob. Bettanti is nu in balbezit. Bettanti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HKS Albatros - FC TALAR Wola 1:1

25e minuut.
Grzybiński probeert naar een medespeler te passen. Caraballo rent richting de bal. Caraballo passt de bal met de wreef. Bettanti is nu in balbezit. Bettanti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Albatros - FC TALAR Wola 1:2

28e minuut.
Croitoru passt de bal in één keer door. Cardone rent richting de bal. Cardone passt de bal in één keer door. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski haalt uit met een fantastische trap. Dalkia bokst de bal weg.

31e minuut.
Cardone met een snelle inworp. Aguniano met een sublieme pass. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Albatros - FC TALAR Wola 1:3

33e minuut.
Aguniano passt de bal met de wreef. Cardone is nu in balbezit. Cardone passt de bal met de wreef. Sułkowski rent richting de bal. Sułkowski draait met de bal, schiet en ... Dalkia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Croitoru maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kart Pedersen rent richting de bal. Bettanti verovert de bal door een tackle van achteren. Bettanti draait met de bal, schiet en ... Dalkia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Albatros - FC TALAR Wola 1:4

40e minuut.
Pickhardt geeft een lange en hoge pass. Ali probeert de bal met de borst te controleren. Bettanti rent richting de bal. Sułkowski is nu in balbezit. Sułkowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Pickhardt probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Caraballo de bal. Caraballo speelt de bal door. Cardone rent richting de bal. Cardone geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HKS Albatros 71%, FC TALAR Wola 29%.
HKS Albatros - FC TALAR Wola 1:4

53e minuut.
Muntean rent richting de bal. Sałek onderschept slim de pass. Sałek geeft een hoge lob. Cardone rent richting de bal. Cardone geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Muntean speelt de bal door. Sałek onderschept slim de pass. Bettanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettanti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Albatros - FC TALAR Wola 1:5

60e minuut.
Mateescu verovert de bal door een tackle van achteren. Aguniano rent richting de bal. Aguniano probeert naar een medespeler te passen. Bettanti is nu in balbezit. Bettanti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Csurka kopt de bal weg. Grzybiński probeert naar een medespeler te passen. Kart Pedersen heeft problemen om de bal te vangen. Bettanti is nu in balbezit. Bettanti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Aguniano rent richting de bal. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguniano rent richting de bal. Sułkowski rent richting de bal. Sułkowski draait met de bal, schiet en ... Dalkia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Spinaci geeft een hoge lob. Cardone kopt de bal weg. Klungelig pakt Mateescu de bal. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Csurka kopt de bal weg. Croitoru heeft problemen om de bal te vangen. Croitoru geeft een hoge lob. Sułkowski is nu in balbezit. Sułkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Cardone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aguniano bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguniano passt de bal zonder na te denken. Bettanti is nu in balbezit. Bettanti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HKS Albatros 63%, FC TALAR Wola 37%.
HKS Albatros - FC TALAR Wola 1:5