Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OKS Zatorze Olsztyn TALADZI TEAM
Atak! Tactiek Taladzi 1
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
17 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 35.3
good Schieten poor
solid Passen average
good Verdedigen good


4e minuut.
Avagianos geeft de bal voor. Nedeljkov rent richting de bal. Churov onderschept slim de pass. Churov geeft de bal voor. Prévost krijgt zijn hoofd ertegen. De Brandt bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Zatorze Olsztyn - TALADZI TEAM 1:0

13e minuut.
Sánchez Galo geeft de bal voor. Montalvo geeft een lange en hoge pass. Sánchez Galo probeert de bal aan de voet te houden. Prévost rent richting de bal. Prévost schiet op doel. De Brandt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pudlik rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Zatorze Olsztyn - TALADZI TEAM 2:0

20e minuut.
Churov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Akköprü komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Kulawik rent richting de bal. Kulawik passt de bal zonder na te denken. Əbilov rent richting de bal. Əbilov geeft een lange en hoge pass. Pudlik heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De Brandt trapt de bal weg van het doel. Avagianos bereikt de bal nog maar net als eerste. Avagianos geeft de bal voor. Prévost rent richting de bal. Prévost draait met de bal, schiet en ... De Brandt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kulawik is nu in balbezit. Kulawik geeft een hoge lob. De Brandt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Klungelig pakt Kulawik de bal. Kulawik met een sublieme pass. Prévost bereikt de bal nog maar net als eerste. Prévost draait met de bal, schiet en ... De Brandt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Zatorze Olsztyn - TALADZI TEAM 3:0

34e minuut.
Montalvo geeft een lange en hoge pass. Pudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedeljkov is nu in balbezit. Pudlik onderschept slim de pass. Pudlik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Štimac kopt de bal weg. Klungelig pakt Gáblík de bal. Montalvo rent richting de bal. Kulawik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawik geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pudlik maakt een snoekduik en kopt de bal. De Brandt bokst de bal weg. Târşitu speelt de bal door. Daar is Czwertyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əbilov rent richting de bal. Əbilov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS Zatorze Olsztyn 31%, TALADZI TEAM 69%.
OKS Zatorze Olsztyn - TALADZI TEAM 3:0

71e minuut.
Guillemot geeft een hoge lob. Əbilov kopt de bal weg. Pudlik rent richting de bal. Pudlik draait met de bal, schiet en ... De Brandt probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Əbilov rent richting de bal. Əbilov probeert naar een medespeler te passen. Pudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudlik draait met de bal, schiet en ... De Brandt maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kulawik geeft de bal voor. Sánchez Galo probeert de bal aan de voet te houden. Pudlik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kulawik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawik passt de bal met de wreef. Prévost is nu in balbezit. Prévost haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudlik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat De Brandt niet meer kan verder spelen.

88e minuut.
Pudlik met een sublieme pass. Akköprü bereikt de bal nog maar net als eerste. Akköprü passt de bal met de wreef. Kulawik rent richting de bal. Kulawik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Zatorze Olsztyn - TALADZI TEAM 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS Zatorze Olsztyn 27%, TALADZI TEAM 73%.
OKS Zatorze Olsztyn - TALADZI TEAM 4:0