Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TALADZI TEAM OKS Zatorze Olsztyn
Taladzi 1 Tactiek Atak!
43% Balbezit 57%
82% Spel op eigen helft 18%
2 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 55.2
poor Schieten very good
average Passen solid
good Verdedigen solid


10e minuut.
Pudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedeljkov begaat een overtreding. Pudlik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Prévost zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kulawik kopt de bal weg. Pudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudlik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Sánchez Galo rent richting de bal. Sánchez Galo geeft een lange en hoge pass. Montalvo geeft een hoge lob. Dyowe Roig rent richting de bal. Dyowe Roig haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - OKS Zatorze Olsztyn 0:1

19e minuut.
Târşitu kopt de bal weg. Daar is Guillemot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Picani bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillemot verovert de bal door een tackle van achteren. Guillemot geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Avagianos is nu in balbezit. Avagianos geeft de bal voor. Daar is Dyowe Roig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Târşitu rent richting de bal. Dyowe Roig onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kulawik geeft de bal voor. Əbilov is nu in balbezit. Əbilov passt de bal in één keer door. Pudlik rent richting de bal. Pudlik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - OKS Zatorze Olsztyn 0:2

31e minuut.
Pycia passt de bal met de wreef. Sądowicz probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Łuszcz de bal onder controle te krijgen. Avagianos is nu in balbezit. Avagianos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Dyowe Roig draait met de bal, schiet en ... Târşitu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pycia de bal. Pudlik is nu in balbezit. Pudlik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - OKS Zatorze Olsztyn 0:3

38e minuut.
Picani met de inworp. Əbilov rent richting de bal. Əbilov speelt de bal door. Dyowe Roig rent richting de bal. Dyowe Roig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - OKS Zatorze Olsztyn 0:4

40e minuut.
Avagianos passt de bal zonder na te denken. Guillemot rent richting de bal. Guillemot geeft een hoge lob. Dyowe Roig is nu in balbezit. Dyowe Roig draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Əbilov speelt de bal door. Guillemot bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillemot met een sublieme pass. Pudlik rent richting de bal. Pudlik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - OKS Zatorze Olsztyn 0:5

44e minuut.
Guillemot speelt de bal door. Pudlik rent richting de bal. Târşitu verovert de bal door een tackle van achteren. Əbilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbilov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - OKS Zatorze Olsztyn 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TALADZI TEAM 81%, OKS Zatorze Olsztyn 19%.
TALADZI TEAM - OKS Zatorze Olsztyn 0:6

46e minuut.
Dyowe Roig bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyowe Roig passt de bal met de wreef. Schwaab kan de bal niet met de borst controleren. Gáblík bereikt de bal nog maar net als eerste. Gáblík haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Sánchez Galo probeert naar een medespeler te passen. Picani bereikt de bal nog maar net als eerste. Avagianos onderschept slim de pass. Avagianos geeft een hoge lob. Târşitu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - OKS Zatorze Olsztyn 0:7

54e minuut.
Sánchez Galo geeft een hoge lob. Gáblík kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Czwertyński de bal onder controle te krijgen. Avagianos is nu in balbezit. Avagianos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Târşitu geeft een hoge lob. Pudlik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Picani probeert naar een medespeler te passen. Əbilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbilov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Inworp. Urbányi met een snelle inworp. Guillemot bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillemot geeft een lange en hoge pass. Pudlik springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Târşitu geeft een lange en hoge pass. Montalvo rent richting de bal. Montalvo geeft de bal voor. Guillemot kopt de bal weg. Klungelig pakt Dyowe Roig de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - OKS Zatorze Olsztyn 0:8

64e minuut.
Sánchez Galo verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Galo geeft de bal voor. Czwertyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwertyński schiet op doel. Prévost werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Sánchez Galo kopt de bal weg. Montalvo speelt de bal door. Kulawik is nu in balbezit. Kulawik probeert naar een medespeler te passen. Dyowe Roig is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - OKS Zatorze Olsztyn 0:9

68e minuut.
Târşitu is nu in balbezit. Târşitu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urbányi met de inworp. Guillemot geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - OKS Zatorze Olsztyn 0:10

74e minuut.
Avagianos probeert naar een medespeler te passen. Guillemot rent richting de bal. Guillemot met een sublieme pass. Klungelig pakt Pudlik de bal. Pudlik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - OKS Zatorze Olsztyn 0:11

77e minuut.
Târşitu onderschept slim de pass. Picani bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillemot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guillemot krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Urbányi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kulawik de bal. Sánchez Galo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyowe Roig verovert de bal door een tackle van achteren. Dyowe Roig draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Nedeljkov de bal. Pudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudlik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - OKS Zatorze Olsztyn 0:12

78e minuut.
Czwertyński probeert naar een medespeler te passen. Gáblík heeft problemen om de bal te vangen. Pudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudlik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Picani bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbányi is nu in balbezit. Urbányi speelt de bal door. Pudlik heeft problemen om de bal te vangen. Pudlik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - OKS Zatorze Olsztyn 0:13

83e minuut.
Daar is Dyowe Roig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əbilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbilov passt de bal met de wreef. Dyowe Roig bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyowe Roig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - OKS Zatorze Olsztyn 0:14

85e minuut.
Guillemot geeft een lange en hoge pass. Sánchez Galo geeft een lange en hoge pass. Gáblík heeft problemen om de bal te vangen. Əbilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbilov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - OKS Zatorze Olsztyn 0:15

88e minuut.
Avagianos speelt de bal door. Kulawik heeft problemen om de bal te vangen. Kulawik probeert naar een medespeler te passen. Dyowe Roig heeft problemen om de bal te vangen. Dyowe Roig draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Dyowe Roig kopt de bal weg. Kulawik rent richting de bal. Kulawik met een sublieme pass. Dyowe Roig heeft problemen om de bal te vangen. Dyowe Roig haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TALADZI TEAM - OKS Zatorze Olsztyn 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TALADZI TEAM 84%, OKS Zatorze Olsztyn 16%.
TALADZI TEAM - OKS Zatorze Olsztyn 0:16