Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
₣C ҞARŦAGENA OLIMP TEAM
jackx 3 Tactiek 1.0
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
44.8 gemiddelde waardering 40.5
adequate Schieten good
solid Passen average
solid Verdedigen solid


8e minuut.
Daar is Jędrychowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jędrychowski probeert naar een medespeler te passen. Białogłowski rent richting de bal. Białogłowski haalt uit met een fantastische trap. Maarits probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
₣C ҞARŦAGENA - OLIMP TEAM 0:1

39e minuut.
Vrkljan kopt de bal weg. Chepilov heeft problemen om de bal te vangen. Tankink bereikt de bal nog maar net als eerste. Tankink schiet op doel. Borodycz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
₣C ҞARŦAGENA - OLIMP TEAM 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ₣C ҞARŦAGENA 36%, OLIMP TEAM 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
₣C ҞARŦAGENA - OLIMP TEAM 1:1

48e minuut.
Wilmots verovert de bal door een tackle van achteren. Wilmots passt de bal zonder na te denken. Zgórka speelt de bal door. Białogłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Białogłowski haalt uit met een fantastische trap. Maarits probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
₣C ҞARŦAGENA - OLIMP TEAM 1:2

59e minuut.
Desantes geeft de bal voor. Tankink bereikt de bal nog maar net als eerste. Leanca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tankink raakt geblesseerd tijdens het duel. Tankink zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Borodycz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
₣C ҞARŦAGENA - OLIMP TEAM 2:2

60e minuut.
Cramer rent richting de bal. Cramer passt de bal zonder na te denken. Wilmots met een sublieme pass. Apanapao bereikt de bal nog maar net als eerste. Apanapao geeft een hoge lob. Borodycz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Apanapao probeert naar een medespeler te passen. Desantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tankink bereikt de bal nog maar net als eerste. Tankink passt de bal met de wreef. Cieślik is nu in balbezit. Borodycz bokst de bal weg. Cieślik is nu in balbezit. Cieślik schiet op doel. Borodycz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
₣C ҞARŦAGENA - OLIMP TEAM 3:2

78e minuut.
Cramer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cramer speelt de bal door. Zgórka is nu in balbezit. Aguirre Huerga is nu in balbezit. Aguirre Huerga geeft een hoge lob. Maarits verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Borodycz speelt de bal door. Aguirre Huerga kopt de bal weg. Gol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Białogłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Białogłowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Cramer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jędrychowski rent richting de bal. Jędrychowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Białogłowski de bal. Białogłowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ₣C ҞARŦAGENA 44%, OLIMP TEAM 56%.
₣C ҞARŦAGENA - OLIMP TEAM 3:2