Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dream Team Mariana 100kafał
433 2017 Tactiek ext4333
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
56.5 gemiddelde waardering 50.2
very good Schieten very good
very good Passen good
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Ruiz Alcocer probeert de bal met de borst te controleren. Monferrino rent richting de bal. Ruiz Alcocer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Alcocer haalt uit met een fantastische trap. Witek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Mariana - 100kafał 0:1

8e minuut.
Mäkisalo rent richting de bal. Mäkisalo geeft een hoge lob. Saćer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Monferrino geeft de bal voor. Orama rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dream Team Mariana - 100kafał 1:1

29e minuut.
Narholz is nu in balbezit. Narholz passt de bal zonder na te denken. Ruiz Alcocer is nu in balbezit. Ruiz Alcocer schiet op doel. Arturyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Mariana - 100kafał 1:2

32e minuut.
Montecchia met een sublieme pass. Narholz heeft problemen om de bal te vangen. Sommer is nu in balbezit. Narholz onderschept slim de pass. Narholz haalt uit met een fantastische trap. Witek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Mariana - 100kafał 1:3

42e minuut.
Ruiz Alcocer onderschept slim de pass. Monferrino speelt de bal door. Ruiz Alcocer is nu in balbezit. Saćer bereikt de bal nog maar net als eerste. Saćer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ruiz Alcocer rent richting de bal. Ruiz Alcocer haalt uit met een fantastische trap. Sommer kopt de bal weg. Ruiz Alcocer is nu in balbezit. Ruiz Alcocer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Team Mariana 55%, 100kafał 45%.
Dream Team Mariana - 100kafał 1:3

46e minuut.
Krese met een sublieme pass. Mäkisalo geeft een lange en hoge pass. Saćer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Alcocer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Alcocer draait met de bal, schiet en ... Witek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Cordoza is nu in balbezit. Cordoza met een sublieme pass. Ruiz Alcocer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Alcocer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Burza bereikt de bal nog maar net als eerste. Krese onderschept slim de pass. Krese met een sublieme pass. Narholz is nu in balbezit. Narholz haalt uit met een fantastische trap. Witek bokst de bal weg.

68e minuut.
Sommer met een sublieme pass. Menéndez rent richting de bal. Menéndez heeft problemen om de bal te vangen. Menéndez geeft een lange en hoge pass. Orama maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Menéndez passt de bal zonder na te denken. Ceccato rent richting de bal. Ceccato speelt de bal door. Orama rent richting de bal. Orama haalt uit met een fantastische trap. Martínez Filva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Inworp. Menéndez met de inworp. Guglieri geeft een lange en hoge pass. Pazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Menéndez passt de bal in één keer door. Ceccato rent richting de bal. Ceccato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Mariana - 100kafał 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Team Mariana 49%, 100kafał 51%.
Dream Team Mariana - 100kafał 2:3