Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NaWczasach OLIMP TEAM
taktyka Tactiek 1.0
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 41.1
zwak Schieten redelijk
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


16e minuut.
Rydz probeert de bal met de borst te controleren. Leanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rydz krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Leśny passt de bal zonder na te denken. Oliva is nu in balbezit. Oliva passt de bal met de wreef. Rydz is nu in balbezit. Rydz schiet op doel. Borodycz bokst de bal weg. Paal!

39e minuut.
Białogłowski met een sublieme pass. Daukszewicz is nu in balbezit. Daukszewicz passt de bal in één keer door. Białogłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Białogłowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zdojski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Berdys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguirre Huerga rent richting de bal. Aguirre Huerga draait met de bal, schiet en ... Najdecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NaWczasach - OLIMP TEAM 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NaWczasach 49%, OLIMP TEAM 51%.
NaWczasach - OLIMP TEAM 0:1

68e minuut.
Inworp. Bujanovský komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Da Silva komt het veld opgelopen. Kąkol komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Leśny speelt de bal door. Da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Silva passt de bal met de wreef. Kąkol is nu in balbezit. Kąkol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kąkol speelt de bal door. Klungelig pakt Da Silva de bal. Kąkol met een sublieme pass. Leśny bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NaWczasach 48%, OLIMP TEAM 52%.
NaWczasach - OLIMP TEAM 0:1