Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dziubdziub ₣C ҞARŦAGENA
2 Tactiek jackx 3
56% Balbezit 44%
20% Spel op eigen helft 80%
33 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.1 gemiddelde waardering 42.1
excellent Schieten average
good Passen adequate
very good Verdedigen good


1e minuut.
Bădoiu geeft een lange en hoge pass. Castellón is nu in balbezit. Hemmilä is nu in balbezit. Castellón is nu in balbezit. Castellón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziubdziub - ₣C ҞARŦAGENA 1:0

11e minuut.
Hemmilä verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gol. Hemmilä is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Falci wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Hemmilä bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gol. Hemmilä is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Falci zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Castellón maakt een snoekduik en kopt de bal. Maarits probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Inworp. Nutschel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hemmilä rent richting de bal. Hemmilä schiet op doel. Maarits probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziubdziub - ₣C ҞARŦAGENA 2:0

19e minuut.
Deshayes heeft problemen om de bal te vangen. Tankink rent richting de bal. Łojek maakt een afschuwelijke overtreding. Łojek krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Zamojda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Falci is nu in balbezit. Falci passt de bal zonder na te denken. Castellón rent richting de bal. Castellón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Castellón passt de bal zonder na te denken. Załuska rent richting de bal. Załuska passt de bal in één keer door. Hemmilä is nu in balbezit. Hemmilä draait met de bal, schiet en ... Maarits kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziubdziub - ₣C ҞARŦAGENA 3:0

30e minuut.
Hemmilä probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu passt de bal in één keer door. Castellón rent richting de bal. Castellón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Nutschel is nu in balbezit. Załuska is nu in balbezit. Załuska passt de bal zonder na te denken. Hemmilä is nu in balbezit. Hemmilä schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Falci rent richting de bal. Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu passt de bal in één keer door. Hemmilä rent richting de bal. Hemmilä schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Doeltrap. Blank met een harde bal richting middenveld. Zamojda kopt de bal weg. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziubdziub 16%, ₣C ҞARŦAGENA 84%.
Dziubdziub - ₣C ҞARŦAGENA 3:0

48e minuut.
Łojek passt de bal zonder na te denken. Załuska is nu in balbezit. Falci speelt de bal door. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Klungelig pakt Hemmilä de bal. Falci rent richting de bal. Falci passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hemmilä de bal. Hemmilä schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Desantes probeert naar een medespeler te passen. Falci met een snel genomen vrije trap. Gol rent richting de bal. Hemmilä onderschept slim de pass. Hemmilä draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Maarits bokst de bal weg.

60e minuut.
Buitenspel voor Tankink. Goede buitenspelval van de verdediging. Báez komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Vrkljan met een snelle inworp. Bolzan rent richting de bal. Báez onderschept slim de pass. Daar is Báez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Báez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Załuska bereikt de bal nog maar net als eerste. Falci is nu in balbezit. Falci passt de bal met de wreef. Hemmilä is nu in balbezit. Hemmilä draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Klungelig pakt Falci de bal. Falci geeft een hoge lob. Hemmilä heeft problemen om de bal te vangen. Hemmilä schiet op doel. Maarits probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

68e minuut.
Vrkljan is nu in balbezit. Báez verovert de bal door een tackle van achteren. Báez speelt de bal door. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Blank is nu in balbezit. Falci verovert de bal door een tackle van achteren. Falci speelt de bal door. Klungelig pakt Hemmilä de bal. Hemmilä draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Báez met een snelle inworp. Falci speelt de bal door. Castellón is nu in balbezit. Castellón draait met de bal, schiet en ... Maarits verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Falci is nu in balbezit. Falci speelt de bal door. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dziubdziub - ₣C ҞARŦAGENA 4:0

82e minuut.
Tankink passt de bal zonder na te denken. Nutschel rent richting de bal. Nutschel passt de bal met de wreef. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Castellón is nu in balbezit. Castellón haalt uit met een fantastische trap. Maarits bokst de bal weg.

85e minuut.
Gol is nu in balbezit. Hemmilä verovert de bal door een tackle van achteren. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón haalt uit met een fantastische trap. Maarits probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziubdziub - ₣C ҞARŦAGENA 5:0

87e minuut.
Castellón rent richting de bal. Falci rent richting de bal. Falci geeft een hoge lob. Castellón is nu in balbezit. Castellón draait met de bal, schiet en ... Maarits verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hemmilä rent richting de bal. Hemmilä schiet op doel. Maarits kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziubdziub - ₣C ҞARŦAGENA 6:0

89e minuut.
Falci is nu in balbezit. Juhl is nu in balbezit. Falci verovert de bal door een tackle van achteren. Hemmilä rent richting de bal. Hemmilä schiet op doel. Maarits probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziubdziub 24%, ₣C ҞARŦAGENA 76%.
Dziubdziub - ₣C ҞARŦAGENA 6:0