Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dream Team Mariana ₣C ҞARŦAGENA
433 2017 Tactiek jackx 3
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 45.5
uitstekend Schieten redelijk
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Pazzo rent richting de bal. Apanapao onderschept slim de pass. Apanapao geeft de bal voor. Tankink rent richting de bal. Tankink schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Juhl probeert naar een medespeler te passen. Tankink is nu in balbezit. Tankink passt de bal met de wreef. Cieślik rent richting de bal. Cieślik schiet op doel. Miranda bokst de bal weg.

7e minuut.
Kosman bereikt de bal nog maar net als eerste. Apanapao onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abela. Abela krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Kosman met een sublieme pass. Menéndez is nu in balbezit. Menéndez met een sublieme pass. Ceccato is nu in balbezit. Ceccato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Burza probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Guglieri de bal. Guglieri probeert naar een medespeler te passen. Kosman geeft de bal voor. Orama maakt een snoekduik en kopt de bal. Maarits bokst de bal weg.

23e minuut.
Guglieri met een sublieme pass. Ceccato bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccato schiet op doel. Bolzan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Menéndez kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Cieślik met een sublieme pass. Vrkljan is nu in balbezit. Vrkljan passt de bal zonder na te denken. Tankink rent richting de bal. Tankink schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Sommer met een sublieme pass. Klungelig pakt Ceccato de bal. Ceccato met een sublieme pass. Orama is nu in balbezit. Orama schiet op doel. Maarits verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Daar is Blank, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceccato is nu in balbezit. Ceccato passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pazzo de bal. Pazzo draait met de bal, schiet en ... Paal!

45e minuut.
Guglieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Guglieri passt de bal zonder na te denken. Blank probeert de bal aan de voet te houden. Orama is nu in balbezit. Orama draait met de bal, schiet en ... Maarits bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Team Mariana 35%, ₣C ҞARŦAGENA 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dream Team Mariana - ₣C ҞARŦAGENA 0:0

58e minuut.
Blank probeert de bal aan de voet te houden. Ceccato is nu in balbezit. Klungelig pakt Ceccato de bal. Ceccato draait met de bal, schiet en ... Maarits maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Vrkljan onderschept slim de pass. Vrkljan speelt de bal door. Cieślik is nu in balbezit. Cieślik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Mariana - ₣C ҞARŦAGENA 0:1

68e minuut.
Orama kopt de bal weg. Pazzo is nu in balbezit. Juhl verovert de bal door een tackle van achteren. Orama onderschept slim de pass. Orama draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Guglieri geeft een hoge lob. Daar is Juhl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazzo is nu in balbezit. Pazzo draait met de bal, schiet en ... Maarits werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dream Team Mariana - ₣C ҞARŦAGENA 1:1

78e minuut.
Pazzo speelt de bal door. Guglieri heeft problemen om de bal te vangen. Guglieri met een sublieme pass. Ceccato bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccato draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Ceccato schiet op doel. Blank probeert de bal aan de voet te houden. Guglieri speelt de bal door. Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Orama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Mariana - ₣C ҞARŦAGENA 2:1

83e minuut.
Apanapao kopt de bal weg. Tankink bereikt de bal nog maar net als eerste. Tankink probeert naar een medespeler te passen. Cieślik is nu in balbezit. Cieślik haalt uit met een fantastische trap. Miranda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Orama is nu in balbezit. Ceccato bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccato draait met de bal, schiet en ... Gol probeert de bal aan de voet te houden. Maarits maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Mariana - ₣C ҞARŦAGENA 3:1

90e minuut.
Orama rent richting de bal. Orama passt de bal met de wreef. Pazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Mariana - ₣C ҞARŦAGENA 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Team Mariana 35%, ₣C ҞARŦAGENA 65%.
Dream Team Mariana - ₣C ҞARŦAGENA 4:1