Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
100kafał KS Passat
ext4333 Tactiek 541qpa
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
24 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
48.2 gemiddelde waardering 37.8
excellent Schieten average
good Passen adequate
solid Verdedigen solid


10e minuut.
Mäkisalo rent richting de bal. Mäkisalo speelt de bal door. Krese geeft een lange en hoge pass. Narholz is nu in balbezit. Narholz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Valtersson kopt de bal weg. Klungelig pakt Trehkopf de bal. Krese begaat een overtreding. Krese krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Cordoza passt de bal met de wreef. Krese is nu in balbezit. Krese passt de bal zonder na te denken. Narholz is nu in balbezit. Narholz draait met de bal, schiet en ... Creyne bokst de bal weg. Dragišić rent richting de bal. Nolis verovert de bal door een tackle van achteren. Nolis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
100kafał - KS Passat 1:0

29e minuut.
Grabarkiewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Burzyński komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Azcona geeft de bal voor. Kuźniewski kopt de bal weg. Nolis rent richting de bal. Nolis draait met de bal, schiet en ... Creyne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
100kafał - KS Passat 2:0

35e minuut.
Nolis rent richting de bal. Pawlicki is nu in balbezit. Nolis verovert de bal door een tackle van achteren. Narholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Narholz haalt uit met een fantastische trap. Creyne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Klungelig pakt Cordoza de bal. Cordoza passt de bal met de wreef. Krese is nu in balbezit. Narholz is nu in balbezit. Narholz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Montecchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecchia probeert naar een medespeler te passen. Songin rent richting de bal. Nolis verovert de bal door een tackle van achteren. Nolis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kuźniewski is nu in balbezit. Kuźniewski passt de bal met de wreef. Nolis is nu in balbezit. Nolis draait met de bal, schiet en ... Creyne probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Suárez verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
100kafał - KS Passat 3:0

45e minuut.
Montecchia met de inworp. Kuźniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniewski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Suárez de bal onder controle te krijgen. Creyne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
100kafał - KS Passat 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 100kafał 47%, KS Passat 53%.
100kafał - KS Passat 4:0

54e minuut.
Dragišić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuźniewski. Dragišić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dragišić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kutuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutuzov geeft de bal voor. Faraj is nu in balbezit. Faraj geeft de bal voor. Martínez Filva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Nolis geeft de bal voor. Kuźniewski is nu in balbezit. Burzyński begaat een overtreding. Kuźniewski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

57e minuut.
Krese heeft problemen om de bal te vangen. Krese met een sublieme pass. Nolis rent richting de bal. Nolis draait met de bal, schiet en ... Pawlicki probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Michelin onderschept slim de pass. Montecchia onderschept slim de pass. Montecchia geeft de bal voor. Narholz rent richting de bal. Narholz schiet op doel. Creyne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nolis is nu in balbezit. Nolis schiet op doel. Creyne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
100kafał - KS Passat 5:0

66e minuut.
Faraj is nu in balbezit. Narholz verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Suárez naar de kleedkamers voor een vroege douche.

67e minuut.
Narholz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krese met een snel genomen vrije trap. Daar is Dragišić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nolis rent richting de bal. Nolis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
100kafał - KS Passat 6:0

68e minuut.
Burzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzyński passt de bal met de wreef. Narholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Narholz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
100kafał - KS Passat 7:0

69e minuut.
Valtersson speelt de bal door. Daar is Trehkopf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nolis onderschept slim de pass. Nolis haalt uit met een fantastische trap. Creyne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
100kafał - KS Passat 8:0

71e minuut.
Kutuzov rent richting de bal. Kutuzov geeft een lange en hoge pass. Nolis rent richting de bal. Nolis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
100kafał - KS Passat 9:0

84e minuut.
Michelin speelt de bal door. Krese met een sublieme pass. Narholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Narholz draait met de bal, schiet en ... Creyne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
100kafał - KS Passat 10:0

88e minuut.
Əmirli neemt vlug de vrije trap. Narholz kopt de bal weg. Kuźniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniewski draait met de bal, schiet en ... Creyne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
100kafał - KS Passat 11:0

89e minuut.
Narholz rent richting de bal. Faraj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Narholz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krese zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nolis krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Dragišić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Purgał komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 100kafał 45%, KS Passat 55%.
100kafał - KS Passat 11:0