Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dream Team Mariana NaWczasach
433 2017 Tactiek taktyka
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
31 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 36.1
uitstekend Schieten zwak
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Guglieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Guglieri passt de bal in één keer door. Berdys is nu in balbezit. Pazzo verovert de bal door een tackle van achteren. Pazzo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Najdecki trapt de bal weg van het doel. Kosman kopt de bal weg. Zdojski probeert de bal aan de voet te houden. Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Orama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Mariana - NaWczasach 1:0

8e minuut.
Pazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Guglieri is nu in balbezit. Guglieri passt de bal zonder na te denken. Orama rent richting de bal. Orama haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Queijo geeft een lange en hoge pass. Rydz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arturyan. Arturyan krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Ceccato bereikt de bal nog maar net als eerste. Orama rent richting de bal. Trías legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Orama is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Orama neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Najdecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Mariana - NaWczasach 2:0

24e minuut.
Zdojski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Trías de bal. Orama is nu in balbezit. Orama draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Daar is Guglieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guglieri passt de bal zonder na te denken. Pazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzo draait met de bal, schiet en ... Najdecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Mariana - NaWczasach 3:0

27e minuut.
Menéndez rent richting de bal. Menéndez speelt de bal door. Ceccato bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccato draait met de bal, schiet en ... Najdecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Kosman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosman met een sublieme pass. Orama heeft problemen om de bal te vangen. Orama draait met de bal, schiet en ... Najdecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Mariana - NaWczasach 4:0

34e minuut.
Berdys met een sublieme pass. Zdojski probeert naar een medespeler te passen. Berdys controleert de bal met de borst. Pazzo rent richting de bal. Pazzo haalt uit met een fantastische trap. Najdecki bokst de bal weg.

40e minuut.
Monferrino geeft een hoge lob. Guglieri kopt de bal weg. Daar is Ceccato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Orama schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Orama passt de bal zonder na te denken. Kosman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosman passt de bal zonder na te denken. Orama is nu in balbezit. Orama schiet op doel. Najdecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Team Mariana 23%, NaWczasach 77%.
Dream Team Mariana - NaWczasach 4:0

47e minuut.
Pazzo rent richting de bal. Zdojski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pazzo raakt geblesseerd tijdens het duel. Pazzo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Mariana - NaWczasach 5:0

49e minuut.
Kosman probeert naar een medespeler te passen. Guglieri is nu in balbezit. Guglieri passt de bal met de wreef. Orama is nu in balbezit. Orama haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Daar is Sommer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sommer probeert naar een medespeler te passen. Menéndez speelt de bal door. Ceccato rent richting de bal. Ceccato geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Orama is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Mariana - NaWczasach 6:0

53e minuut.
Klungelig pakt Oliva de bal. Pazzo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zdojski. Zdojski krijgt een gele kaart. Daar is Orama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trías rent richting de bal. Met opzet legt Orama zijn tegenspeler op de grond. Orama krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Ceccato is nu in balbezit. Sielicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ceccato is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Burza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Orama springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Menéndez speelt de bal door. Orama is nu in balbezit. Pazzo rent richting de bal. Pazzo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ceccato bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccato haalt uit met een fantastische trap. Najdecki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. De bal rolt over de achterlijn. Bujanovský komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Burza probeert naar een medespeler te passen. Arturyan geeft de bal voor. Orama kopt de bal weg. Daar is Pazzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazzo haalt uit met een fantastische trap. Najdecki bokst de bal weg.

72e minuut.
Sielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Menéndez met een sublieme pass. Kosman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosman geeft een lange en hoge pass. Orama springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Da Silva komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Guglieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Guglieri passt de bal in één keer door. Orama rent richting de bal. Orama draait met de bal, schiet en ... Najdecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Mariana - NaWczasach 7:0

74e minuut.
Orama verovert de bal door een tackle van achteren. Bujanovský onderschept slim de pass. Ceccato verovert de bal door een tackle van achteren. Ceccato schiet op doel. Najdecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Mariana - NaWczasach 8:0

75e minuut.
Kąkol komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Ceccato is nu in balbezit. Menéndez rent richting de bal. Menéndez met een sublieme pass. Ceccato bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Mariana - NaWczasach 9:0

85e minuut.
Menéndez met een sublieme pass. Guglieri rent richting de bal. Guglieri speelt de bal door. Ceccato rent richting de bal. Ceccato draait met de bal, schiet en ... Paal!

87e minuut.
Pazzo verovert de bal door een tackle van achteren. Pazzo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zdojski de bal onder controle te krijgen. Kosman rent richting de bal. Kosman geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Team Mariana 28%, NaWczasach 72%.
Dream Team Mariana - NaWczasach 9:0