Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OLIMP TEAM Fc Kańkowo
1.0 Tactiek taninia
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
39.8 gemiddelde waardering 52.5
matig Schieten solide
matig Passen solide
goed Verdedigen solide


21e minuut.
Szibalski passt de bal in één keer door. Pujol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujol passt de bal in één keer door. Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzdugan draait met de bal, schiet en ... Borodycz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Pietruszka is nu in balbezit. Pietruszka geeft een lange en hoge pass. Szibalski kopt de bal weg. Buzdugan rent richting de bal. Buzdugan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLIMP TEAM 58%, Fc Kańkowo 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OLIMP TEAM - Fc Kańkowo 0:0

47e minuut.
Leanca geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szibalski met een snelle inworp. Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzdugan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Pietruszka rent richting de bal. Pietruszka geeft een hoge lob. Daar is Leanca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nietupski rent richting de bal. Nietupski haalt uit met een fantastische trap. Borodycz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Inworp. Pujol met de inworp. Pietruszka geeft een lange en hoge pass. Nietupski rent richting de bal. Nietupski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Pietruszka is nu in balbezit. Pietruszka met een sublieme pass. Nietupski is nu in balbezit. Nietupski haalt uit met een fantastische trap. Borodycz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

66e minuut.
Szibalski met de inworp. Nietupski rent richting de bal. Pujol rent richting de bal. Buzdugan rent richting de bal. Buzdugan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Buzdugan is nu in balbezit. Chepilov verovert de bal door een tackle van achteren. Chepilov speelt de bal door. Nietupski rent richting de bal. Nietupski schiet op doel. Borodycz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Klungelig pakt Nietupski de bal. Nietupski speelt de bal door. Fabre rent richting de bal. Fabre geeft de bal voor. Szibalski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Wilmots, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
OLIMP TEAM - Fc Kańkowo 0:1

87e minuut.
Nietupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szibalski probeert naar een medespeler te passen. Pujol bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzdugan rent richting de bal. Buzdugan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLIMP TEAM 73%, Fc Kańkowo 27%.
OLIMP TEAM - Fc Kańkowo 0:1