Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NaWczasach Dziubdziub
taktyka Tactiek dziub
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
35.8 gemiddelde waardering 54.2
zwak Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Bădoiu passt de bal met de wreef. Stoppa geeft een hoge lob. Sielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. St. George onderschept slim de pass. St. George geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujanovský is nu in balbezit. Bădoiu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bădoiu krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Castellón rent richting de bal. Zdojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu speelt de bal door. St. George rent richting de bal. St. George haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Falci geeft een lange en hoge pass. Trías kopt de bal weg. Załuska met een sublieme pass. Castellón rent richting de bal. Castellón haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón onderschept slim de pass. Castellón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NaWczasach - Dziubdziub 0:1

23e minuut.
Rais rent richting de bal. Rais geeft een lange en hoge pass. Hemmilä kopt de bal weg. Castellón is nu in balbezit. Castellón draait met de bal, schiet en ... Najdecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
NaWczasach - Dziubdziub 0:2

27e minuut.
Queijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Załuska verovert de bal door een tackle van achteren. Załuska met een sublieme pass. Castellón rent richting de bal. Castellón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Najdecki probeert naar een medespeler te passen. Bădoiu kopt de bal weg. Zdojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NaWczasach - Dziubdziub 0:3

31e minuut.
Klungelig pakt Hemmilä de bal. Hemmilä met een sublieme pass. Deshayes is nu in balbezit. Deshayes geeft de bal voor. St. George springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Bădoiu met een sublieme pass. Hemmilä heeft problemen om de bal te vangen. Hemmilä met een sublieme pass. Castellón is nu in balbezit. Castellón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
St. George bereikt de bal nog maar net als eerste. Rais onderschept slim de pass. Rais probeert naar een medespeler te passen. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Najdecki met een sublieme pass. Bădoiu kopt de bal weg. Klungelig pakt Hemmilä de bal. Hemmilä schiet op doel. Zdojski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Najdecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Trías verovert de bal door een tackle van achteren. Trías geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zamojda met een snelle inworp. St. George geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NaWczasach 78%, Dziubdziub 22%.
NaWczasach - Dziubdziub 0:3

60e minuut.
Hemmilä passt de bal met de wreef. Bădoiu rent richting de bal. Bădoiu passt de bal met de wreef. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón haalt uit met een fantastische trap. Najdecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Najdecki speelt de bal door. Załuska kopt de bal weg. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Stoppa geeft een hoge lob. Trías bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón onderschept slim de pass. Castellón haalt uit met een fantastische trap. Najdecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NaWczasach - Dziubdziub 0:4

65e minuut.
Bădoiu onderschept slim de pass. St. George bereikt de bal nog maar net als eerste. St. George passt de bal met de wreef. Castellón rent richting de bal. Castellón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Da Silva komt het veld opgelopen. Báez komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kawka komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wantrych komt het veld opgelopen. Kąkol komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. St. George is nu in balbezit. Trías onderschept slim de pass. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Da Silva stond buitenspel. Stoppa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Castellón kopt de bal weg. Kawka probeert de bal met de borst te controleren. Kawka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Wantrych heeft problemen om de bal te vangen. Kąkol bereikt de bal nog maar net als eerste. Wantrych verovert de bal door een tackle van achteren. Castellón is nu in balbezit. Castellón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Báez geeft een hoge lob. St. George rent richting de bal. St. George geeft een lange en hoge pass. Castellón is nu in balbezit. Castellón schiet op doel. Najdecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NaWczasach 74%, Dziubdziub 26%.
NaWczasach - Dziubdziub 0:4