Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DA.Radom Catalunya FC
442 Tactiek new
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 53
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Daar is Mangabeira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siffling rent richting de bal. Siffling passt de bal met de wreef. Nos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Nos is nu in balbezit. Randacciu onderschept slim de pass. Siffling met een sublieme pass. Mangabeira is nu in balbezit. Mangabeira haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Marzec probeert naar een medespeler te passen. Oberhauser rent richting de bal. Oberhauser passt de bal met de wreef. Lambert is nu in balbezit. Lambert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Siffling kan de bal niet met de borst controleren. Oberhauser rent richting de bal. Oberhauser passt de bal met de wreef. Lambert is nu in balbezit. Lambert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kantanista passt de bal in één keer door. Mangabeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangabeira probeert naar een medespeler te passen. Nos is nu in balbezit. Nos draait met de bal, schiet en ... Kist bokst de bal weg. Klungelig pakt Randacciu de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DA.Radom 55%, Catalunya FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DA.Radom - Catalunya FC 0:0

52e minuut.
Mikucki is nu in balbezit. Kantanista legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mikucki raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Oberhauser neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
DA.Radom - Catalunya FC 1:0

55e minuut.
Lambert is nu in balbezit. Krachunov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lambert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mikucki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Brown kopt de bal weg. Bellec geeft de bal voor. Mikucki rent richting de bal. Mikucki schiet op doel. Vergueiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DA.Radom - Catalunya FC 2:0

71e minuut.
Daar is Mikucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oberhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberhauser passt de bal zonder na te denken. Lambert rent richting de bal. Lambert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DA.Radom - Catalunya FC 3:0

77e minuut.
Nos geeft een lange en hoge pass. Daar is Zubchenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mangabeira is nu in balbezit. Mangabeira draait met de bal, schiet en ... Kist werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DA.Radom - Catalunya FC 3:1

81e minuut.
Zubchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubchenko passt de bal zonder na te denken. Skrobosz speelt de bal door. Nos rent richting de bal. Nos haalt uit met een fantastische trap. Kist verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DA.Radom - Catalunya FC 3:2

83e minuut.
Mikucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobosz onderschept slim de pass. Skrobosz passt de bal met de wreef. Mangabeira rent richting de bal. Mangabeira geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kantanista bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kantanista de bal. Kantanista met een sublieme pass. Daar is Mangabeira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mangabeira geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DA.Radom 45%, Catalunya FC 55%.
DA.Radom - Catalunya FC 3:2