Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Catalunya FC Poland Alloces Force
new Tactiek Poland Wing v3.5
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.5 gemiddelde waardering 57.3
excellent Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen excellent


7e minuut.
Sochour bereikt de bal nog maar net als eerste. Sochour passt de bal met de wreef. Daar is Cywil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cywil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Pujalte rent richting de bal. Pujalte passt de bal in één keer door. Cywil is nu in balbezit. Cywil haalt uit met een fantastische trap. Vergueiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Catalunya FC - Poland Alloces Force 0:1

14e minuut.
Dmowski met een sublieme pass. Kantanista probeert de bal aan de voet te houden. Cywil bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywil haalt uit met een fantastische trap. Vergueiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Buscetta met een snelle inworp. Szmigiel rent richting de bal. Mangabeira verovert de bal door een tackle van achteren. Mangabeira geeft een hoge lob. Sochour verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Pujalte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siffling rent richting de bal. Brizuela onderschept slim de pass. Brizuela geeft een hoge lob. Teemann springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ramalho met een sublieme pass. Siffling bereikt de bal nog maar net als eerste. Siffling passt de bal in één keer door. Buscetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscetta geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Walker is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Buscetta zal de hoekschop nemen. Mangabeira springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Walker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Walker bereikt de bal nog maar net als eerste. Walker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Catalunya FC - Poland Alloces Force 1:1

42e minuut.
Cywil bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywil passt de bal met de wreef. Teemann heeft problemen om de bal te vangen. Teemann haalt uit met een fantastische trap. Vergueiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Catalunya FC - Poland Alloces Force 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catalunya FC 53%, Poland Alloces Force 47%.
Catalunya FC - Poland Alloces Force 1:2

48e minuut.
Dmowski geeft een hoge lob. Brizuela probeert de bal aan de voet te houden. Brizuela met een sublieme pass. Cywil rent richting de bal. Cywil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Dmowski rent richting de bal. Dmowski geeft de bal voor. Cywil kopt de bal weg. Teemann is nu in balbezit. Teemann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Krachunov geeft de bal voor. Walker kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Szmigiel de bal onder controle te krijgen. Mangabeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangabeira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Sochour de bal. Walker geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Brizuela kopt de bal weg. Daar is Pujalte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pujalte passt de bal met de wreef. Teemann is nu in balbezit. Teemann draait met de bal, schiet en ... Vergueiro bokst de bal weg.

82e minuut.
Brown probeert naar een medespeler te passen. Skrobosz probeert de bal aan de voet te houden. Pujalte met een sublieme pass. Cywil bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vergueiro trapt de bal weg van het doel. Nos kopt de bal weg. Walker rent richting de bal. Walker geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Tlen speelt de bal door. Daar is Pujalte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pujalte met een sublieme pass. Cywil bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catalunya FC 40%, Poland Alloces Force 60%.
Catalunya FC - Poland Alloces Force 1:2