Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poland Alloces Force Catalunya FC
Poland Wing v3.5 Tactiek 433
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 58.9
very good Schieten excellent
good Passen solid
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Pujalte met een sublieme pass. Cywil bereikt de bal nog maar net als eerste. Teemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Teemann draait met de bal, schiet en ... Vergueiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - Catalunya FC 1:0

6e minuut.
Tlen probeert naar een medespeler te passen. Pujalte is nu in balbezit. Pujalte met een sublieme pass. Cywil bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywil haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Gherghel met een sublieme pass. Skrobosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmowski geeft de bal voor. Cywil bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywil draait met de bal, schiet en ... Vergueiro bokst de bal weg.

10e minuut.
Cywil rent richting de bal. Skrobosz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cywil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Teemann neemt de penalty, wat een uithaal! Vergueiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - Catalunya FC 2:0

22e minuut.
Mesterházy geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kantanista met de inworp. Mangabeira rent richting de bal. Mangabeira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Tlen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siffling. Tlen raakt geblesseerd tijdens het duel. Sculli met een snel genomen vrije trap. Teemann kopt de bal weg. Cywil rent richting de bal. Cywil draait met de bal, schiet en ... Vergueiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - Catalunya FC 3:0

24e minuut.
Mangabeira kopt de bal weg. Daar is Sobociński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobociński geeft de bal voor. Daar is Walker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pujalte rent richting de bal. Mangabeira verovert de bal door een tackle van achteren. Mangabeira geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Tlen de bal onder controle te krijgen. Siffling geeft een lange en hoge pass. Młynarz bokst de bal weg. Sculli probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - Catalunya FC 3:1

32e minuut.
Kantanista probeert naar een medespeler te passen. Pujalte kan de bal niet met de borst controleren. Pujalte geeft de bal voor. Teemann rent richting de bal. Teemann geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poland Alloces Force 48%, Catalunya FC 52%.
Poland Alloces Force - Catalunya FC 3:1

56e minuut.
Tlen speelt de bal door. Brizuela rent richting de bal. Brizuela passt de bal met de wreef. Teemann is nu in balbezit. Teemann geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Domide zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brizuela met een sublieme pass. Cywil bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywil haalt uit met een fantastische trap. Ramalho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vergueiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Nos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlen verovert de bal door een tackle van achteren. Tlen geeft een hoge lob. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Skrobosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobosz passt de bal met de wreef. Sculli is nu in balbezit. Walker verovert de bal door een tackle van achteren. Walker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kantanista geeft een lange en hoge pass. Siffling kopt de bal weg. Daar is Dmowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mangabeira rent richting de bal. Mangabeira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sobociński zal de hoekschop nemen. Tlen controleert de bal met de borst. Walker rent richting de bal. Walker draait met de bal, schiet en ... Młynarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - Catalunya FC 3:2

80e minuut.
Brizuela met een sublieme pass. Pujalte is nu in balbezit. Pujalte passt de bal zonder na te denken. Cywil is nu in balbezit. Cywil haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Vergueiro probeert naar een medespeler te passen. Tlen kopt de bal weg. Skrobosz probeert de bal aan de voet te houden. Teemann rent richting de bal. Teemann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Gherghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghel passt de bal zonder na te denken. Sobociński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobociński geeft een hoge lob. Walker springt en kopt de bal. Młynarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poland Alloces Force 57%, Catalunya FC 43%.
Poland Alloces Force - Catalunya FC 3:2