Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DA.Radom Beer Team Niebuszewo
442 Tactiek podst
59% Balbezit 41%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.5 gemiddelde waardering 51.9
very good Schieten formidable
good Passen good
good Verdedigen very good


10e minuut.
Huân passt de bal zonder na te denken. Randacciu geeft een lange en hoge pass. Bellec kopt de bal weg. Lambert rent richting de bal. Lambert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Zubchenko met een snelle inworp. Oberhauser probeert de bal met de borst te controleren. Oberhauser probeert naar een medespeler te passen. Mikucki rent richting de bal. Mikucki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Bellec geeft een lange en hoge pass. Mikucki springt en kopt de bal. Kruczkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DA.Radom - Beer Team Niebuszewo 1:0

17e minuut.
Nowacki met een sublieme pass. Zubchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Riobó onderschept slim de pass. Riobó geeft een lange en hoge pass. Cedermas maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Oberhauser passt de bal in één keer door. Ulusan geeft een hoge lob. Daar is Bartkowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikucki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Bellec is nu in balbezit. Huân rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bellec. Huân roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Huân kan niet meer verder spelen. Machnacki komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Zubchenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ulusan probeert naar een medespeler te passen. Mikucki is nu in balbezit. Mikucki haalt uit met een fantastische trap. Kruczkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DA.Radom - Beer Team Niebuszewo 2:0

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nowacki met een snelle inworp. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo haalt uit met een fantastische trap. Majdan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DA.Radom - Beer Team Niebuszewo 2:1

29e minuut.
Ulusan geeft de bal voor. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberhauser probeert naar een medespeler te passen. Mikucki rent richting de bal. Mikucki draait met de bal, schiet en ... Kruczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Nowacki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cedermas de bal. Krustilov rent richting de bal. Cedermas onderschept slim de pass. Cedermas draait met de bal, schiet en ... Majdan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Bellec met een sublieme pass. Lambert is nu in balbezit. Palichev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lambert is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oberhauser neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Bartkowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikucki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Nowacki speelt de bal door. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki passt de bal met de wreef. Cedermas rent richting de bal. Cedermas haalt uit met een fantastische trap. Majdan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DA.Radom 45%, Beer Team Niebuszewo 55%.
DA.Radom - Beer Team Niebuszewo 2:1

53e minuut.
Oberhauser probeert naar een medespeler te passen. Bellec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellec probeert naar een medespeler te passen. Lambert heeft problemen om de bal te vangen. Lambert haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Karlson verovert de bal door een tackle van achteren. Karlson probeert naar een medespeler te passen. Nowacki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Camejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camejo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DA.Radom - Beer Team Niebuszewo 2:2

66e minuut.
Díaz is nu in balbezit. Díaz geeft de bal voor. Krustilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedermas onderschept slim de pass. Cedermas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Marzec geeft de bal voor. Ulusan kopt de bal weg. Mikucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikucki schiet op doel. Kruczkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Doeltrap. Pałasiewicz komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Pałasiewicz kopt de bal weg. Marzec is nu in balbezit. Marzec met een sublieme pass. Mikucki rent richting de bal. Mikucki draait met de bal, schiet en ... Kruczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Camejo verovert de bal door een tackle van achteren. Camejo geeft de bal voor. Krustilov verovert de bal door een tackle van achteren. Cedermas rent richting de bal. Cedermas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Marzec met een sublieme pass. Riobó speelt de bal door. Krustilov is nu in balbezit. Cedermas onderschept slim de pass. Cedermas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Pałasiewicz met een sublieme pass. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałasiewicz rent richting de bal. Pałasiewicz geeft een hoge lob. Mikucki geeft de bal voor. Kruczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DA.Radom 36%, Beer Team Niebuszewo 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DA.Radom - Beer Team Niebuszewo 2:2