Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beer Team Niebuszewo DA.Radom
podst Tactiek Barca
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 46.8
formidabel Schieten goed
goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen goed


2e minuut.
Oberhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberhauser passt de bal met de wreef. Nowacki probeert naar een medespeler te passen. Cedermas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedermas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Huân passt de bal zonder na te denken. Nowacki is nu in balbezit. Nowacki passt de bal met de wreef. Camejo rent richting de bal. Camejo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Palichev rent richting de bal. Palichev probeert naar een medespeler te passen. Nowacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowacki geeft de bal voor. Cedermas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer Team Niebuszewo - DA.Radom 1:0

11e minuut.
Kaclerowicz probeert naar een medespeler te passen. Marzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzec passt de bal in één keer door. Bellec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellec geeft de bal voor. Kruczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mikucki is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beer Team Niebuszewo - DA.Radom 1:1

14e minuut.
Zubchenko is nu in balbezit. Riobó onderschept slim de pass. Riobó probeert naar een medespeler te passen. Cedermas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedermas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Palichev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Camejo de bal. Sudoł verovert de bal door een tackle van achteren. Huân verovert de bal door een tackle van achteren. Huân geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Inworp. Marzec met een snelle inworp. Bellec probeert naar een medespeler te passen. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert schiet op doel. Kruczkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beer Team Niebuszewo 53%, DA.Radom 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beer Team Niebuszewo - DA.Radom 1:1

49e minuut.
Klungelig pakt Huân de bal. Marzec is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huân. Huân krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Lambert passt de bal met de wreef. Bellec rent richting de bal. Palichev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palichev krijgt een gele kaart. Bellec raakt geblesseerd tijdens het duel. Bellec zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mikucki is nu in balbezit. Mikucki haalt uit met een fantastische trap. Kruczkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer Team Niebuszewo - DA.Radom 1:2

61e minuut.
Zubchenko verovert de bal door een tackle van achteren. Pesel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełchowski begaat een overtreding. Pesel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pesel kan niet meer verder spelen. D`Heer komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz geeft een lange en hoge pass. Cedermas rent richting de bal. Cedermas schiet op doel. Kist probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beer Team Niebuszewo - DA.Radom 2:2

68e minuut.
Palichev onderschept slim de pass. Inworp. Bellec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Huân kopt de bal weg. D`Heer rent richting de bal. Met opzet legt Chełchowski zijn tegenspeler op de grond. Chełchowski krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Kaclerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Huân rent richting de bal. Huân geeft een hoge lob. Riobó is nu in balbezit. Riobó geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Oberhauser heeft problemen om de bal te vangen. Huân geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Oberhauser de bal onder controle te krijgen. Cedermas rent richting de bal. Cedermas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Inworp. Palichev met de inworp. Lambert rent richting de bal. Lambert haalt uit met een fantastische trap. Kruczkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer Team Niebuszewo - DA.Radom 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beer Team Niebuszewo 60%, DA.Radom 40%.
Beer Team Niebuszewo - DA.Radom 2:3