Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krzywy Ryjec FC KSG Rokita
352 Tactiek nowy system
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.1 gemiddelde waardering 49.9
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
goed Verdedigen goed


10e minuut.
Walczewski is nu in balbezit. Walczewski met een sublieme pass. Jaraczewski is nu in balbezit. Smutek rent richting de bal. Smutek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Cristancho geeft de bal voor. Klungelig pakt Juszczak de bal. Smutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smutek schiet op doel. Ciorbea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzywy Ryjec - FC KSG Rokita 0:1

20e minuut.
Kenesei met een snelle inworp. Carapelle rent richting de bal. Carapelle geeft een hoge lob. Mokrzycki rent richting de bal. Mokrzycki haalt uit met een fantastische trap. Bilandžija kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Walczewski controleert de bal met de borst. Ogierman is nu in balbezit. Ogierman geeft een hoge lob. García Artime is nu in balbezit. García Artime draait met de bal, schiet en ... Bilandžija kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Carapelle rent richting de bal. Kapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapa passt de bal met de wreef. Mokrzycki is nu in balbezit. Mokrzycki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Krzywy Ryjec - FC KSG Rokita 1:1

32e minuut.
Ułamek speelt de bal door. Lille is nu in balbezit. Lille passt de bal in één keer door. Mokrzycki is nu in balbezit. Mokrzycki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
de Ruiter is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kapa. de Ruiter raakt geblesseerd tijdens het duel. de Ruiter met een snel genomen vrije trap. Daar is Rey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaraczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaraczewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Nibbler probeert naar een medespeler te passen. Smutek is nu in balbezit. Jaraczewski rent richting de bal. Jaraczewski schiet op doel. Ciorbea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Nibbler is nu in balbezit. Kapa verovert de bal door een tackle van achteren. Kapa speelt de bal door. García Artime bereikt de bal nog maar net als eerste. García Artime schiet op doel. Bilandžija bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krzywy Ryjec 44%, FC KSG Rokita 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Krzywy Ryjec - FC KSG Rokita 1:1

49e minuut.
Lenkiewicz is nu in balbezit. Lenkiewicz geeft de bal voor. Mokrzycki met een sublieme pass. Jaraczewski is nu in balbezit. Jaraczewski haalt uit met een fantastische trap. Ciorbea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Cristancho kopt de bal weg. Nibbler geeft een lange en hoge pass. Smutek is nu in balbezit. Smutek draait met de bal, schiet en ... Ciorbea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzywy Ryjec - FC KSG Rokita 1:2

60e minuut.
Avetyan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ogierman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marszczynkiewicz rent richting de bal. Marszczynkiewicz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristancho onderschept slim de pass. Kapa rent richting de bal. Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kenesei is nu in balbezit. Kenesei geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cristancho de bal. García Artime bereikt de bal nog maar net als eerste. García Artime schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Ułamek rent richting de bal. Ułamek geeft een lange en hoge pass. Smutek is nu in balbezit. Smutek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzywy Ryjec - FC KSG Rokita 1:3

70e minuut.
Klungelig pakt Juszczak de bal. Nibbler probeert naar een medespeler te passen. Jaraczewski is nu in balbezit. Jaraczewski draait met de bal, schiet en ... Ciorbea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzywy Ryjec - FC KSG Rokita 1:4

74e minuut.
Kapa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nibbler is nu in balbezit. Nibbler met een sublieme pass. Smutek rent richting de bal. Smutek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ogierman kopt de bal weg. Daar is Lille, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smutek is nu in balbezit. Jaraczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaraczewski draait met de bal, schiet en ... Ciorbea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krzywy Ryjec 52%, FC KSG Rokita 48%.
Krzywy Ryjec - FC KSG Rokita 1:4