Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS LAJKONIK 2610 SAAD Brwinów
jańcia 2 Tactiek 532D1
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
48.6 gemiddelde waardering 51
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen uitstekend


13e minuut.
Damian geeft een hoge lob. Jáger rent richting de bal. Jáger geeft een lange en hoge pass. Gado rent richting de bal. Gado speelt de bal door. Minh Ðạt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ménesi rent richting de bal. Ménesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS LAJKONIK 2610 - SAAD Brwinów 1:0

28e minuut.
Azadvətən passt de bal met de wreef. Rajoy rent richting de bal. Rajoy passt de bal zonder na te denken. Fabiánek is nu in balbezit. Fabiánek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS LAJKONIK 2610 - SAAD Brwinów 1:1

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kokoška neemt de hoekschop. Piotrowski rent richting de bal. Fabiánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiánek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Florenzano geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rajoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fabiánek rent richting de bal. Fabiánek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Zielonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielonka geeft de bal voor. Ménesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménesi haalt uit met een fantastische trap. Minh Ðạt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS LAJKONIK 2610 - SAAD Brwinów 2:1

38e minuut.
Florenzano probeert de bal aan de voet te houden. Azadvətən rent richting de bal. Azadvətən passt de bal met de wreef. Fabiánek is nu in balbezit. Fabiánek draait met de bal, schiet en ... Kasperkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS LAJKONIK 2610 58%, SAAD Brwinów 42%.
KS LAJKONIK 2610 - SAAD Brwinów 2:1

46e minuut.
Pezzo passt de bal in één keer door. Jáger rent richting de bal. Jáger geeft een hoge lob. Fabiánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiánek schiet op doel. Kasperkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Ménesi probeert de bal met de borst te controleren. Rajoy geeft de bal voor. Damian is nu in balbezit. Azadvətən verovert de bal door een tackle van achteren. Azadvətən draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS LAJKONIK 2610 - SAAD Brwinów 2:2

71e minuut.
Piotrowski is nu in balbezit. Kokoška onderschept slim de pass. Kokoška geeft de bal voor. Fabiánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiánek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Fabiánek rent richting de bal. Sieradzki rent richting de bal. Fabiánek maakt een afschuwelijke overtreding. Fabiánek krijgt een gele kaart. Sieradzki roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sieradzki kan niet meer verder spelen. Yuanwei komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS LAJKONIK 2610 69%, SAAD Brwinów 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS LAJKONIK 2610 - SAAD Brwinów 2:2