Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAAD Brwinów KS LAJKONIK 2610
532D1 Tactiek jańcia 2
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 8
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
47.6 gemiddelde waardering 50.8
solid Schieten solid
average Passen very good
excellent Verdedigen good


1e minuut.
Pezzo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Florenzano de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fabiánek. Florenzano raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Florenzano kan niet meer verder spelen. Damian komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Wichura geeft de bal voor. Piotrowski is nu in balbezit. Ciemerych tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciemerych krijgt een gele kaart. Piotrowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Bresca komt bij de bal en schiet. Uličný heeft problemen om de bal te vangen. Uličný schiet op doel. Minh Ðạt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Piotrowski passt de bal in één keer door. Ménesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Adamus ... Strafschop! Ménesi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ménesi neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
SAAD Brwinów - KS LAJKONIK 2610 0:1

29e minuut.
Piotrowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zielonka rent richting de bal. Ciemerych legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zielonka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ménesi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Piotrowski rent richting de bal. Ciemerych verovert de bal door een tackle van achteren. Ciemerych speelt de bal door. Azadvətən bereikt de bal nog maar net als eerste. Azadvətən haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ciemerych met een sublieme pass. Rajoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajoy passt de bal met de wreef. Azadvətən rent richting de bal. Azadvətən haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kokoška verovert de bal door een tackle van achteren. Kokoška passt de bal zonder na te denken. Wichura rent richting de bal. Azadvətən verovert de bal door een tackle van achteren. Azadvətən haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SAAD Brwinów - KS LAJKONIK 2610 1:1

44e minuut.
Fabiánek passt de bal zonder na te denken. Rajoy speelt de bal door. Ménesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménesi haalt uit met een fantastische trap. Minh Ðạt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAAD Brwinów - KS LAJKONIK 2610 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAAD Brwinów 51%, KS LAJKONIK 2610 49%.
SAAD Brwinów - KS LAJKONIK 2610 1:2

46e minuut.
Piwowarczyk komt het veld opgelopen. Giray komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Chorabik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

81e minuut.
Kokoška zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Azadvətən is nu in balbezit. Sieradzki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Azadvətən is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Azadvətən neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SAAD Brwinów - KS LAJKONIK 2610 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAAD Brwinów 39%, KS LAJKONIK 2610 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SAAD Brwinów - KS LAJKONIK 2610 2:2