Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beer Team Niebuszewo Catalunya FC
podst Tactiek new
43% Balbezit 57%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.1 gemiddelde waardering 49.5
formidable Schieten excellent
very good Passen adequate
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Klungelig pakt Nowacki de bal. Nowacki speelt de bal door. Camejo rent richting de bal. Camejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer Team Niebuszewo - Catalunya FC 1:0

6e minuut.
Klungelig pakt Siffling de bal. Nowacki probeert naar een medespeler te passen. Vergueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo onderschept slim de pass. Camejo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Daar is Crisafulli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowacki probeert naar een medespeler te passen. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beer Team Niebuszewo - Catalunya FC 2:0

10e minuut.
Chełchowski is nu in balbezit. Nos begaat een overtreding. Chełchowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Nowacki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Camejo maakt een snoekduik en kopt de bal. Magilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Laskowski is nu in balbezit. Cedermas onderschept slim de pass. Vergueiro rent richting de bal. Cedermas onderschept slim de pass. Cedermas schiet op doel. Magilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Kantanista geeft een hoge lob. Nos kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Crisafulli de bal onder controle te krijgen. Cedermas is nu in balbezit. Cedermas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Nos passt de bal met de wreef. Siffling speelt de bal door. Walker heeft problemen om de bal te vangen. Walker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beer Team Niebuszewo - Catalunya FC 2:1

25e minuut.
Riobó probeert naar een medespeler te passen. Camejo rent richting de bal. Camejo draait met de bal, schiet en ... Vergueiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer Team Niebuszewo - Catalunya FC 3:1

28e minuut.
Vergueiro geeft de bal voor. Kantanista is nu in balbezit. Kantanista passt de bal in één keer door. Krachunov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krachunov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Nos met een sublieme pass. Chełchowski rent richting de bal. Chełchowski geeft de bal voor. Kantanista probeert de bal met de borst te controleren. Machnacki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Nowacki met een sublieme pass. Cedermas rent richting de bal. Cedermas passt de bal in één keer door. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kantanista bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantanista passt de bal zonder na te denken. Mangabeira rent richting de bal. Daar is Mangabeira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mangabeira schiet op doel. Kruczkowski bokst de bal weg.

41e minuut.
Nowacki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siffling. Nowacki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Díaz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Camejo krijgt zijn hoofd ertegen. Magilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beer Team Niebuszewo 42%, Catalunya FC 58%.
Beer Team Niebuszewo - Catalunya FC 3:1

47e minuut.
Daar is Walker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nos passt de bal zonder na te denken. Walker rent richting de bal. Walker schiet op doel. Kruczkowski bokst de bal weg. Spisz heeft problemen om de bal te vangen. Mangabeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangabeira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beer Team Niebuszewo - Catalunya FC 3:2

49e minuut.
Siffling is nu in balbezit. Siffling geeft een lange en hoge pass. Spisz is nu in balbezit. Walker verovert de bal door een tackle van achteren. Walker haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Palichev geeft een lange en hoge pass. Vergueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Camejo zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Camejo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Camejo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

57e minuut.
Klungelig pakt Riobó de bal. Nos met een sublieme pass. Siffling probeert naar een medespeler te passen. Walker rent richting de bal. Walker haalt uit met een fantastische trap. Kruczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Nos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walker is nu in balbezit. Walker met een sublieme pass. Díaz met een sublieme pass. Nos geeft de bal voor. Kruczkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chełchowski met de inworp. Spisz probeert de bal met de borst te controleren. Walker rent richting de bal. Walker schiet op doel. Kruczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Walker bereikt de bal nog maar net als eerste. Walker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beer Team Niebuszewo - Catalunya FC 3:3

69e minuut.
Mangabeira passt de bal met de wreef. Kantanista geeft de bal voor. Walker is nu in balbezit. Walker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer Team Niebuszewo - Catalunya FC 3:4

75e minuut.
Crisafulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Crisafulli probeert naar een medespeler te passen. Walker bereikt de bal nog maar net als eerste. Walker draait met de bal, schiet en ... Kruczkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer Team Niebuszewo - Catalunya FC 3:5

77e minuut.
Riobó speelt de bal door. Daar is Laskowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crisafulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedermas verovert de bal door een tackle van achteren. Cedermas draait met de bal, schiet en ... Magilla bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer Team Niebuszewo - Catalunya FC 4:5

78e minuut.
Cedermas onderschept slim de pass. Riobó rent richting de bal. Riobó passt de bal zonder na te denken. Nowacki rent richting de bal. Nowacki haalt uit met een fantastische trap. Magilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Krachunov rent richting de bal. Kantanista rent richting de bal. Krachunov geeft een hoge lob. Walker is nu in balbezit. Walker schiet op doel. Kruczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Walker is nu in balbezit. Spisz verovert de bal door een tackle van achteren. Spisz geeft een hoge lob. Brown probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Magilla de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beer Team Niebuszewo 60%, Catalunya FC 40%.
Beer Team Niebuszewo - Catalunya FC 4:5