Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Catalunya FC Beer Team Niebuszewo
433 Tactiek podst
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
55.7 gemiddelde waardering 51.3
solide Schieten formidabel
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Brown geeft een hoge lob. Inworp. Riobó met een snelle inworp. Cedermas is nu in balbezit. Cedermas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Kantanista probeert naar een medespeler te passen. Gherghel is nu in balbezit. Palichev bereikt de bal nog maar net als eerste. Palichev geeft een hoge lob. Cedermas springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz met een sublieme pass. Riobó speelt de bal door. Camejo rent richting de bal. Camejo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bartkowiak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kaclerowicz komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Cedermas rent richting de bal. Skrobosz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cedermas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cedermas zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Catalunya FC - Beer Team Niebuszewo 0:1

20e minuut.
Laskowski kopt de bal weg. Brown heeft problemen om de bal te vangen. Riobó probeert naar een medespeler te passen. Cedermas is nu in balbezit. Cedermas haalt uit met een fantastische trap. Vergueiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Mangabeira is nu in balbezit. Palichev rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mangabeira. Palichev raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Díaz de bal onder controle te krijgen. Mangabeira rent richting de bal. Kaclerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangabeira onderschept slim de pass. Mangabeira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Díaz geeft een lange en hoge pass. Daar is Brown, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cedermas rent richting de bal. Cedermas draait met de bal, schiet en ... Laskowski probeert de bal aan de voet te houden. Vergueiro bokst de bal weg.

32e minuut.
Siffling passt de bal in één keer door. Skrobosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Huân tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skrobosz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skrobosz wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Siffling onderschept slim de pass. Siffling probeert naar een medespeler te passen. Sobociński rent richting de bal. Sobociński schiet op doel. Kruczkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Kantanista geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nowacki met een snelle inworp. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Riobó rent richting de bal. Brown geeft een hoge lob. Sobociński is nu in balbezit. Sobociński haalt uit met een fantastische trap. Kruczkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Catalunya FC - Beer Team Niebuszewo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catalunya FC 62%, Beer Team Niebuszewo 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Catalunya FC - Beer Team Niebuszewo 1:1

61e minuut.
Skrobosz rent richting de bal. Huân verovert de bal door een tackle van achteren. Huân passt de bal in één keer door. Cedermas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedermas draait met de bal, schiet en ... Vergueiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Kaclerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaclerowicz geeft een lange en hoge pass. Riobó probeert naar een medespeler te passen. Cedermas rent richting de bal. Cedermas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Siffling geeft de bal voor. Mangabeira kopt de bal weg. Sobociński rent richting de bal. Sobociński schiet op doel. Kruczkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Skrobosz probeert naar een medespeler te passen. Gherghel rent richting de bal. Gherghel met een sublieme pass. Mangabeira rent richting de bal. Mangabeira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kruczkowski met een harde bal richting middenveld. Huân kopt de bal weg. Ramalho is nu in balbezit. Camejo onderschept slim de pass. Camejo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catalunya FC 50%, Beer Team Niebuszewo 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Catalunya FC - Beer Team Niebuszewo 1:1