Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poland Alloces Force DA.Radom
Poland Wing v3.5 Tactiek 442
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
27 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.2 gemiddelde waardering 53.7
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


3e minuut.
Bellec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellec geeft de bal voor. Mikucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikucki draait met de bal, schiet en ... Młynarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - DA.Radom 0:1

7e minuut.
Lambert probeert naar een medespeler te passen. Bellec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellec passt de bal met de wreef. Mikucki rent richting de bal. Mikucki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - DA.Radom 0:2

15e minuut.
Dmowski kopt de bal weg. Brizuela speelt de bal door. Teemann heeft problemen om de bal te vangen. Teemann draait met de bal, schiet en ... Majdan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - DA.Radom 1:2

17e minuut.
Pujalte passt de bal met de wreef. Cywil rent richting de bal. Cywil passt de bal zonder na te denken. Krustilov probeert naar een medespeler te passen. Domide geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Dmowski met een sublieme pass. Pujalte met een sublieme pass. Randacciu is nu in balbezit. Cywil onderschept slim de pass. Cywil schiet op doel. Majdan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Teemann is nu in balbezit. Teemann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Poland Alloces Force - DA.Radom 2:2

23e minuut.
Cywil geeft een lange en hoge pass. Zubchenko rent richting de bal. Teemann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Teemann krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Brizuela geeft een hoge lob. Marzec kopt de bal weg. Pujalte probeert naar een medespeler te passen. Cywil is nu in balbezit. Cywil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - DA.Radom 3:2

27e minuut.
Szymanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywil verovert de bal door een tackle van achteren. Cywil passt de bal in één keer door. Teemann is nu in balbezit. Teemann haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Dmowski kopt de bal weg. Pujalte rent richting de bal. Pujalte passt de bal met de wreef. Cywil is nu in balbezit. Cywil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Dmowski kopt de bal weg. Marzec rent richting de bal. Marzec probeert naar een medespeler te passen. Ulusan rent richting de bal. Ulusan geeft een lange en hoge pass. Młynarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Brizuela onderschept slim de pass. Brizuela geeft de bal voor. Cywil kopt de bal weg. Teemann rent richting de bal. Teemann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Cywil is nu in balbezit. Cywil passt de bal met de wreef. Zubchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Teemann verovert de bal door een tackle van achteren. Teemann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poland Alloces Force 34%, DA.Radom 66%.
Poland Alloces Force - DA.Radom 3:2

46e minuut.
Oberhauser met een sublieme pass. Klungelig pakt Bellec de bal. Bellec speelt de bal door. Lambert rent richting de bal. Lambert draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Mesterházy onderschept slim de pass. Tlen rent richting de bal. Tlen passt de bal in één keer door. Cywil rent richting de bal. Cywil haalt uit met een fantastische trap. Majdan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Teemann is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pujalte geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Teemann springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Brizuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizuela geeft een hoge lob. Randacciu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cywil is nu in balbezit. Cywil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - DA.Radom 4:2

52e minuut.
Lambert probeert naar een medespeler te passen. Mikucki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Teemann. Mikucki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zubchenko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Młynarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lambert rent richting de bal. Lambert schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Pujalte met de inworp. Marzec rent richting de bal. Marzec passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cywil de bal. Cywil haalt uit met een fantastische trap. Majdan bokst de bal weg.

65e minuut.
Majdan met een harde bal richting middenveld. Domide is nu in balbezit. Domide geeft een lange en hoge pass. Teemann heeft problemen om de bal te vangen. Teemann draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

66e minuut.
Oberhauser probeert de bal aan de voet te houden. Pujalte is nu in balbezit. Pujalte passt de bal in één keer door. Cywil bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywil schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Mikucki kopt de bal weg. Oberhauser heeft problemen om de bal te vangen. Oberhauser probeert naar een medespeler te passen. Lambert is nu in balbezit. Lambert draait met de bal, schiet en ... Młynarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Pujalte kopt de bal weg. Cywil rent richting de bal. Szymanowski rent richting de bal. Cywil verovert de bal door een tackle van achteren. Cywil schiet op doel. Majdan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Marzec is nu in balbezit. Marzec passt de bal zonder na te denken. Pujalte met een sublieme pass. Cywil is nu in balbezit. Cywil draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Oberhauser rent richting de bal. Brizuela verovert de bal door een tackle van achteren. Brizuela speelt de bal door. Teemann is nu in balbezit. Teemann schiet op doel. Majdan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cywil heeft problemen om de bal te vangen. Krustilov is nu in balbezit. Cywil onderschept slim de pass. Cywil draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - DA.Radom 5:2

81e minuut.
Domide met een snelle inworp. Oberhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brizuela. Brizuela krijgt een gele kaart. Oberhauser is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marzec zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mesterházy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert onderschept slim de pass. Lambert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Krustilov is nu in balbezit. Krustilov geeft de bal voor. Dmowski geeft een lange en hoge pass. Teemann rent richting de bal. Teemann schiet op doel. Paal! Majdan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Krustilov met een sublieme pass. Ulusan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brizuela. Brizuela krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

87e minuut.
Pujalte onderschept slim de pass. Pujalte geeft een lange en hoge pass. Randacciu rent richting de bal. Teemann onderschept slim de pass. Teemann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poland Alloces Force 37%, DA.Radom 63%.
Poland Alloces Force - DA.Radom 5:2