Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DA.Radom Poland Alloces Force
Barca Tactiek Poland Wing v3.5
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 60.2
zeer goed Schieten uitstekend
matig Passen solide
goed Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Domide is nu in balbezit. Domide geeft de bal voor. Klungelig pakt Sudoł de bal. Cywil rent richting de bal. Cywil schiet op doel. Kist verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Marzec passt de bal in één keer door. Bellec heeft problemen om de bal te vangen. Bellec geeft de bal voor. Mikucki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DA.Radom - Poland Alloces Force 1:0

13e minuut.
Szymanowski kopt de bal weg. Teemann is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marzec. Marzec krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Sculli rent richting de bal. Lambert verovert de bal door een tackle van achteren. Lambert met een sublieme pass. Mikucki rent richting de bal. Mikucki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Randacciu trapt de bal weg. Brizuela probeert naar een medespeler te passen. Domide heeft problemen om de bal te vangen. Domide geeft een hoge lob. Cywil krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pujalte is nu in balbezit. Lambert verovert de bal door een tackle van achteren. Lambert met een sublieme pass. Mikucki rent richting de bal. Mikucki haalt uit met een fantastische trap. Młynarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Dmowski met een sublieme pass. Szmigiel rent richting de bal. Szmigiel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Teemann de bal. Teemann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bellec speelt de bal door. Brizuela rent richting de bal. Brizuela probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cywil de bal. Cywil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Tlen met een sublieme pass. Brizuela is nu in balbezit. Brizuela passt de bal met de wreef. Teemann rent richting de bal. Teemann schiet op doel. Kist bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DA.Radom 57%, Poland Alloces Force 43%.
DA.Radom - Poland Alloces Force 1:0

61e minuut.
Klungelig pakt Cywil de bal. Cywil geeft een hoge lob. Sudoł heeft problemen om de bal te vangen. Cywil bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywil schiet op doel. Kist kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Szymanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szymanowski geeft een lange en hoge pass. Domide kopt de bal weg. Teemann is nu in balbezit. Teemann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Brizuela kopt de bal weg. Domide is nu in balbezit. Domide speelt de bal door. Teemann rent richting de bal. Teemann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DA.Radom - Poland Alloces Force 1:1

87e minuut.
Pujalte geeft de bal voor. Kist speelt de bal door. Marzec speelt de bal door. Mikucki heeft problemen om de bal te vangen. Mikucki draait met de bal, schiet en ... Młynarz bokst de bal weg.

88e minuut.
Sculli geeft een lange en hoge pass. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide met een sublieme pass. Cywil bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DA.Radom 53%, Poland Alloces Force 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DA.Radom - Poland Alloces Force 1:1