Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KSG Rokita KS LAJKONIK 2610
nowy system Tactiek jańcia 2
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 50
very good Schieten solid
very good Passen very good
solid Verdedigen good


3e minuut.
Chorabik onderschept slim de pass. Avetyan is nu in balbezit. Avetyan met een sublieme pass. Smutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smutek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KSG Rokita - KS LAJKONIK 2610 1:0

8e minuut.
Ménesi probeert naar een medespeler te passen. Gado rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Libíček. Libíček krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Damian geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gado de bal. Gado passt de bal zonder na te denken. Daar is Ménesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ménesi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bilandžija probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Ménesi draait met de bal, schiet en ... Bilandžija speelt de bal door. Nibbler kopt de bal weg. Smutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smutek draait met de bal, schiet en ... Randall kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Walczewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wichura rent richting de bal. Jaraczewski maakt een afschuwelijke overtreding. Jaraczewski krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Libíček passt de bal zonder na te denken. Lenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Shartava speelt de bal door. Jaraczewski rent richting de bal. Jaraczewski schiet op doel. Randall bokst de bal weg. Walczewski bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Libíček met een sublieme pass. Lenkiewicz geeft een hoge lob. Daar is Winks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smutek rent richting de bal. Smutek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Lenkiewicz geeft de bal voor. Smutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smutek met een sublieme pass. Jaraczewski is nu in balbezit. Jaraczewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Wichura geeft een hoge lob. Zielonka speelt de bal door. Na een snelle pass probeert de Ruiter de bal onder controle te krijgen. Ménesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménesi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Florenzano rent richting de bal. Florenzano passt de bal zonder na te denken. Winks met een sublieme pass. Ménesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménesi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KSG Rokita 42%, KS LAJKONIK 2610 58%.
FC KSG Rokita - KS LAJKONIK 2610 1:0

50e minuut.
Chorabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Walczewski probeert naar een medespeler te passen. Jaraczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaraczewski passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Inworp. Zielonka met de inworp. Guzmán met een sublieme pass. Gado is nu in balbezit. Gado haalt uit met een fantastische trap. Bilandžija bokst de bal weg.

67e minuut.
Wichura heeft problemen om de bal te vangen. Jaraczewski is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Wichura ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Wichura naar de kleedkamers voor een vroege douche. Jaraczewski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Jaraczewski kan niet meer verder spelen. Ułamek komt het veld opgelopen. Smutek legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Zielonka rent richting de bal. Zielonka passt de bal in één keer door. Ménesi rent richting de bal. Ménesi draait met de bal, schiet en ... Bilandžija werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Cristancho met een sublieme pass. Walczewski speelt de bal door. Ułamek is nu in balbezit. Ułamek schiet op doel. Randall werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KSG Rokita - KS LAJKONIK 2610 2:0

73e minuut.
Guzmán speelt de bal door. de Ruiter is nu in balbezit. Ménesi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ménesi krijgt een gele kaart.

74e minuut.
de Ruiter is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cristancho met een snel genomen vrije trap. Florenzano heeft problemen om de bal te vangen. Smutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smutek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Shartava onderschept slim de pass. Shartava geeft een lange en hoge pass. Smutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smutek draait met de bal, schiet en ... Randall maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KSG Rokita - KS LAJKONIK 2610 3:0

83e minuut.
Winks geeft de bal voor. Ménesi is nu in balbezit. Cristancho schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ménesi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piotrowski wilt de vrije trap nemen. Paal! Bilandžija werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Ménesi rent richting de bal. Ménesi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KSG Rokita 44%, KS LAJKONIK 2610 56%.
FC KSG Rokita - KS LAJKONIK 2610 3:0