Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poland Alloces Force FC KSG Rokita
Poland Wing v3.5 Tactiek nowy system
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
26 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 49.3
uitstekend Schieten solide
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen goed


6e minuut.
Jaraczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmigiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Smutek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Smutek krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Teemann geeft een hoge lob. Cristancho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cywil is nu in balbezit. Cywil haalt uit met een fantastische trap. Bilandžija werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - FC KSG Rokita 1:0

9e minuut.
Lenkiewicz is nu in balbezit. Domide verovert de bal door een tackle van achteren. Domide probeert naar een medespeler te passen. Teemann is nu in balbezit. Teemann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cywil bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - FC KSG Rokita 2:0

11e minuut.
Nibbler controleert de bal met de borst. Pujalte verovert de bal door een tackle van achteren. Pujalte probeert naar een medespeler te passen. Cywil rent richting de bal. Cywil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kranc onderschept slim de pass. Kranc met een sublieme pass. Brizuela speelt de bal door. Cywil bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywil haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Domide passt de bal in één keer door. Cywil is nu in balbezit. Cywil passt de bal met de wreef. Pujalte rent richting de bal. Pujalte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Libíček is nu in balbezit. Nibbler probeert naar een medespeler te passen. Sculli rent richting de bal. Jaraczewski onderschept slim de pass. Jaraczewski schiet op doel. Młynarz bokst de bal weg.

20e minuut.
Cristancho passt de bal met de wreef. Ułamek met een sublieme pass. Brizuela geeft een lange en hoge pass. Cywil bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pujalte geeft een lange en hoge pass. Cywil kopt de bal weg. Ułamek heeft problemen om de bal te vangen. Teemann rent richting de bal. Teemann draait met de bal, schiet en ... Bilandžija verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Smutek de bal onder controle te krijgen. Kranc probeert naar een medespeler te passen. Domide met een sublieme pass. Teemann is nu in balbezit. Teemann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Domide probeert naar een medespeler te passen. Ułamek heeft problemen om de bal te vangen. Teemann verovert de bal door een tackle van achteren. Teemann draait met de bal, schiet en ... Cristancho probeert de bal aan de voet te houden. Bilandžija bokst de bal weg.

29e minuut.
Domide rent richting de bal. Domide passt de bal zonder na te denken. Teemann is nu in balbezit. Teemann haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cristancho de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pujalte neemt de hoekschop. Bilandžija maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Cywil krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Młynarz speelt de bal door. Brizuela kopt de bal weg. Ułamek heeft problemen om de bal te vangen. Teemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Teemann haalt uit met een fantastische trap. Bilandžija bokst de bal weg.

38e minuut.
Sculli geeft een hoge lob. Teemann kopt de bal weg. Pujalte bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujalte geeft een lange en hoge pass. Cywil springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Brizuela is nu in balbezit. Brizuela passt de bal met de wreef. Teemann is nu in balbezit. Teemann schiet op doel. Bilandžija werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - FC KSG Rokita 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poland Alloces Force 47%, FC KSG Rokita 53%.
Poland Alloces Force - FC KSG Rokita 3:0

47e minuut.
Kranc rent richting de bal. Kranc met een sublieme pass. Domide probeert naar een medespeler te passen. Cywil rent richting de bal. Cywil draait met de bal, schiet en ... Bilandžija verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Teemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Teemann haalt uit met een fantastische trap. Bilandžija verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cywil is nu in balbezit. Cywil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - FC KSG Rokita 4:0

50e minuut.
Cristancho is nu in balbezit. Cristancho passt de bal in één keer door. Teemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Teemann schiet op doel. Bilandžija probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - FC KSG Rokita 5:0

53e minuut.
Tlen verovert de bal door een tackle van achteren. Walczewski begaat een overtreding. Tlen raakt geblesseerd tijdens het duel. Tlen met een snel genomen vrije trap. Cywil rent richting de bal. Cywil schiet op doel. Bilandžija probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Libíček passt de bal met de wreef. Nibbler bereikt de bal nog maar net als eerste. Nibbler probeert naar een medespeler te passen. Smutek heeft problemen om de bal te vangen. Smutek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Domide is nu in balbezit. Domide speelt de bal door. Cywil is nu in balbezit. Cywil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - FC KSG Rokita 6:0

75e minuut.
Jaraczewski rent richting de bal. Sculli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jaraczewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jaraczewski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Młynarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - FC KSG Rokita 6:1

75e minuut.
Cywil passt de bal met de wreef. Sculli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaraczewski onderschept slim de pass. Jaraczewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Smutek is nu in balbezit. Kranc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Smutek raakt geblesseerd tijdens het duel. Kranc geeft de bal voor. Jaraczewski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - FC KSG Rokita 6:2

81e minuut.
Cywil is nu in balbezit. Teemann rent richting de bal. Smutek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Smutek krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Teemann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szmigiel met een snel genomen vrije trap. Teemann is nu in balbezit. Teemann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Lenkiewicz is nu in balbezit. Szmigiel onderschept slim de pass. Domide geeft een hoge lob. Cywil is nu in balbezit. Cywil draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poland Alloces Force 48%, FC KSG Rokita 52%.
Poland Alloces Force - FC KSG Rokita 6:2