Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAAD Brwinów Beer Team Niebuszewo
532D1 Tactiek podst
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
8 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
49.9 gemiddelde waardering 53.1
uitstekend Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Riobó is nu in balbezit. Riobó passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cedermas de bal. Cedermas schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SAAD Brwinów - Beer Team Niebuszewo 0:1

7e minuut.
Inworp. Kokoška zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chełchowski rent richting de bal. Azadvətən verovert de bal door een tackle van achteren. Azadvətən haalt uit met een fantastische trap. Kruczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Pezzo rent richting de bal. Pezzo met een sublieme pass. Fabiánek rent richting de bal. Fabiánek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SAAD Brwinów - Beer Team Niebuszewo 1:1

39e minuut.
Kokoška met een sublieme pass. Baj rent richting de bal. Rajoy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Rajoy moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rajoy schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

42e minuut.
Pezzo met een sublieme pass. Kokoška is nu in balbezit. Cedermas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cedermas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAAD Brwinów 38%, Beer Team Niebuszewo 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SAAD Brwinów - Beer Team Niebuszewo 1:1

59e minuut.
Gorban` maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Karlson kopt de bal weg. Bartkowiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Azadvətən is nu in balbezit. Azadvətən draait met de bal, schiet en ... Kruczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Ciemerych verovert de bal door een tackle van achteren. Ciemerych geeft een lange en hoge pass. Palichev speelt de bal door. Baj bereikt de bal nog maar net als eerste. Baj geeft een hoge lob. Minh Ðạt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Palichev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciemerych met een snelle inworp. Pezzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Buitenspel voor Spisz. Goede buitenspelval van de verdediging. Adamus neemt vlug de vrije trap. Palichev heeft problemen om de bal te vangen. Fabiánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiánek haalt uit met een fantastische trap. Kruczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAAD Brwinów 34%, Beer Team Niebuszewo 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SAAD Brwinów - Beer Team Niebuszewo 1:1