Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS LAJKONIK 2610 DA.Radom
jańcia 2 Tactiek 442
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 50.5
solide Schieten solide
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Bellec met een sublieme pass. Mikucki heeft problemen om de bal te vangen. Mikucki passt de bal met de wreef. Lambert rent richting de bal. Lambert haalt uit met een fantastische trap. Randall bokst de bal weg.

10e minuut.
Zielonka met de inworp. Guzmán probeert naar een medespeler te passen. Piotrowski probeert naar een medespeler te passen. Gado bereikt de bal nog maar net als eerste. Gado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ménesi passt de bal met de wreef. Gado rent richting de bal. Krustilov rent richting de bal. Gado verovert de bal door een tackle van achteren. Gado schiet op doel. Majdan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Guzmán probeert naar een medespeler te passen. Ménesi is nu in balbezit. Marzec is nu in balbezit. Ménesi verovert de bal door een tackle van achteren. Ménesi haalt uit met een fantastische trap. Majdan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Mikucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Florenzano onderschept slim de pass. Florenzano geeft de bal voor. Zubchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubchenko geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán passt de bal in één keer door. Gado bereikt de bal nog maar net als eerste. Gado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS LAJKONIK 2610 - DA.Radom 1:0

38e minuut.
Chorabik met de inworp. Gado probeert de bal met de borst te controleren. Zubchenko rent richting de bal. Gado verovert de bal door een tackle van achteren. Gado geeft de bal voor. Paal! Majdan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS LAJKONIK 2610 41%, DA.Radom 59%.
KS LAJKONIK 2610 - DA.Radom 1:0

47e minuut.
Krustilov probeert naar een medespeler te passen. Mikucki rent richting de bal. Mikucki passt de bal in één keer door. Lambert rent richting de bal. Lambert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS LAJKONIK 2610 - DA.Radom 1:1

51e minuut.
Damian is nu in balbezit. Damian passt de bal in één keer door. Piotrowski speelt de bal door. Gado rent richting de bal. Gado schiet op doel. Majdan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Szymanowski geeft een hoge lob. Lambert kopt de bal weg. Oberhauser met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Mikucki de bal onder controle te krijgen. Mikucki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Pesel probeert naar een medespeler te passen. Bellec rent richting de bal. Bellec passt de bal in één keer door. Lambert is nu in balbezit. Lambert draait met de bal, schiet en ... Randall verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS LAJKONIK 2610 - DA.Radom 1:2

63e minuut.
Bellec probeert naar een medespeler te passen. Krustilov met een sublieme pass. Marzec is nu in balbezit. Ménesi rent richting de bal. Ménesi schiet op doel. Majdan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Winks kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zielonka de bal onder controle te krijgen. Bellec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellec geeft een hoge lob. Mikucki krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Randall met een sublieme pass. Marzec kopt de bal weg. Lambert is nu in balbezit. Lambert draait met de bal, schiet en ... Randall werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS LAJKONIK 2610 50%, DA.Radom 50%.
KS LAJKONIK 2610 - DA.Radom 1:2