Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DA.Radom KS LAJKONIK 2610
442 Tactiek jańcia 2
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
12 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 52.9
solid Schieten very good
adequate Passen very good
good Verdedigen solid


1e minuut.
Ulusan passt de bal met de wreef. Oberhauser rent richting de bal. Oberhauser passt de bal zonder na te denken. Daar is Lambert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lambert haalt uit met een fantastische trap. Randall kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

4e minuut.
Marzec kopt de bal weg. Uličný is nu in balbezit. Uličný geeft een hoge lob. Daar is Ménesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ménesi draait met de bal, schiet en ... Kist kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
DA.Radom - KS LAJKONIK 2610 0:1

9e minuut.
Zielonka kopt de bal weg. Marzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Uličný verovert de bal door een tackle van achteren. Ménesi rent richting de bal. Ménesi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ménesi rent richting de bal. Ménesi speelt de bal door. Uličný is nu in balbezit. Uličný schiet op doel. Sudoł onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Zielonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielonka passt de bal met de wreef. Randacciu rent richting de bal. Uličný verovert de bal door een tackle van achteren. Uličný draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Chorabik is nu in balbezit. Bresca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresca geeft een hoge lob. Ménesi is nu in balbezit. Ménesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DA.Radom - KS LAJKONIK 2610 0:2

17e minuut.
Zielonka is nu in balbezit. Zielonka speelt de bal door. Piotrowski is nu in balbezit. Ménesi rent richting de bal. Ménesi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kist trapt de bal weg. Oberhauser probeert naar een medespeler te passen. Mikucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikucki schiet op doel. Wichura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Sieradzki geeft een lange en hoge pass. Ménesi kopt de bal weg. Marzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Uličný verovert de bal door een tackle van achteren. Uličný haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Marzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménesi verovert de bal door een tackle van achteren. Ménesi passt de bal met de wreef. Uličný is nu in balbezit. Uličný draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Zielonka kopt de bal weg. Sudoł rent richting de bal. Sudoł geeft een lange en hoge pass. Uličný heeft problemen om de bal te vangen. Uličný haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bellec zal de hoekschop nemen. Daar is Lambert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Florenzano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lambert raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Oberhauser neemt zijn aanloop. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DA.Radom 64%, KS LAJKONIK 2610 36%.
DA.Radom - KS LAJKONIK 2610 0:2

47e minuut.
Bresca speelt de bal door. Chorabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorabik speelt de bal door. Uličný is nu in balbezit. Uličný haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Bresca is nu in balbezit. Bresca geeft de bal voor. Sudoł heeft problemen om de bal te vangen. Ménesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménesi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Zielonka probeert naar een medespeler te passen. Ménesi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oberhauser. Ménesi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Winks zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Uličný rent richting de bal. Marzec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Uličný is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Uličný kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Kist probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DA.Radom - KS LAJKONIK 2610 0:3

70e minuut.
Sieradzki met een snelle inworp. Chorabik speelt de bal door. Bresca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresca geeft een hoge lob. Ménesi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Mikucki rent richting de bal. Oberhauser rent richting de bal. Oberhauser passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lambert de bal. Lambert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Piotrowski is nu in balbezit. Piotrowski speelt de bal door. Ménesi is nu in balbezit. Ménesi draait met de bal, schiet en ... Kist werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Bresca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresca speelt de bal door. Randacciu rent richting de bal. Ménesi verovert de bal door een tackle van achteren. Ménesi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Daar is Ménesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piotrowski rent richting de bal. Piotrowski passt de bal met de wreef. Uličný bereikt de bal nog maar net als eerste. Uličný haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DA.Radom - KS LAJKONIK 2610 0:4

90e minuut.
Szymanowski geeft een hoge lob. Ulusan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chorabik. Ulusan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ulusan kan niet meer verder spelen. D`Heer komt het veld opgelopen. Zubchenko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert haalt uit met een fantastische trap. Randall werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DA.Radom - KS LAJKONIK 2610 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DA.Radom 55%, KS LAJKONIK 2610 45%.
DA.Radom - KS LAJKONIK 2610 1:4