Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beer Team Niebuszewo FC KSG Rokita
podst Tactiek nowy system
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
52.3 gemiddelde waardering 50.1
very good Schieten adequate
solid Passen very good
excellent Verdedigen solid


9e minuut.
Nowacki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cristancho de bal. Spisz rent richting de bal. Spisz haalt uit met een fantastische trap. Bilandžija maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer Team Niebuszewo - FC KSG Rokita 1:0

11e minuut.
Lenkiewicz kopt de bal weg. Nowacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Shartava tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shartava krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Huân bereikt de bal nog maar net als eerste. Huân passt de bal zonder na te denken. Camejo rent richting de bal. Camejo draait met de bal, schiet en ... Bilandžija probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer Team Niebuszewo - FC KSG Rokita 2:0

30e minuut.
Klungelig pakt Shartava de bal. Palichev rent richting de bal. Shartava verovert de bal door een tackle van achteren. Smutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smutek draait met de bal, schiet en ... Kruczkowski bokst de bal weg. Bartkowiak heeft problemen om de bal te vangen. Ułamek is nu in balbezit. Ułamek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beer Team Niebuszewo 49%, FC KSG Rokita 51%.
Beer Team Niebuszewo - FC KSG Rokita 2:0

50e minuut.
Lenkiewicz is nu in balbezit. Nowacki verovert de bal door een tackle van achteren. Nowacki met een sublieme pass. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Riobó met een sublieme pass. Lenkiewicz rent richting de bal. Camejo onderschept slim de pass. Camejo schiet op doel. Bilandžija probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palichev met de inworp. Nowacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowacki geeft een hoge lob. Spisz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Huân met een sublieme pass. Klungelig pakt Nowacki de bal. Nowacki passt de bal met de wreef. Camejo rent richting de bal. Camejo haalt uit met een fantastische trap. Bilandžija bokst de bal weg.

78e minuut.
Libíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Huân onderschept slim de pass. Huân met een sublieme pass. Camejo rent richting de bal. Camejo schiet op doel. Bilandžija kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Shartava probeert naar een medespeler te passen. Smutek rent richting de bal. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz passt de bal met de wreef. Riobó geeft een lange en hoge pass. Bilandžija probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beer Team Niebuszewo 49%, FC KSG Rokita 51%.
Beer Team Niebuszewo - FC KSG Rokita 2:0