Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KSG Rokita Beer Team Niebuszewo
nowy system Tactiek podst
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
52.7 gemiddelde waardering 54.7
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Klungelig pakt Nibbler de bal. Smutek rent richting de bal. Jaraczewski is nu in balbezit. Jaraczewski draait met de bal, schiet en ... Kruczkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Chełchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczewski is nu in balbezit. Walczewski probeert naar een medespeler te passen. Camejo is nu in balbezit. Camejo haalt uit met een fantastische trap. Bilandžija kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cedermas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedermas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KSG Rokita - Beer Team Niebuszewo 0:1

15e minuut.
Huân speelt de bal door. Riobó bereikt de bal nog maar net als eerste. Avetyan onderschept slim de pass. Cedermas verovert de bal door een tackle van achteren. Cedermas draait met de bal, schiet en ... Bilandžija bokst de bal weg.

25e minuut.
Cedermas rent richting de bal. Cristancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedermas verovert de bal door een tackle van achteren. Cedermas schiet op doel. Bilandžija probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KSG Rokita - Beer Team Niebuszewo 0:2

28e minuut.
Kruczkowski probeert naar een medespeler te passen. Huân met een sublieme pass. Libíček probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cedermas is nu in balbezit. Cedermas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Smutek geeft de bal voor. Karlson heeft problemen om de bal te vangen. Jaraczewski is nu in balbezit. Jaraczewski haalt uit met een fantastische trap. Kruczkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KSG Rokita - Beer Team Niebuszewo 1:2

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riobó met een snelle inworp. Chełchowski geeft de bal voor. Camejo springt en kopt de bal. Bilandžija maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KSG Rokita - Beer Team Niebuszewo 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KSG Rokita 50%, Beer Team Niebuszewo 50%.
FC KSG Rokita - Beer Team Niebuszewo 1:3

51e minuut.
Nibbler is nu in balbezit. Nibbler passt de bal in één keer door. Jaraczewski rent richting de bal. Jaraczewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Nibbler passt de bal in één keer door. Lenkiewicz is nu in balbezit. Lenkiewicz geeft een lange en hoge pass. Jaraczewski rent richting de bal. Jaraczewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Shartava is nu in balbezit. Shartava passt de bal in één keer door. Smutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smutek schiet op doel. Kruczkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Díaz passt de bal zonder na te denken. Cedermas is nu in balbezit. Avetyan begaat een overtreding. Avetyan krijgt een gele kaart. Cedermas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nowacki met een snel genomen vrije trap. Camejo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KSG Rokita - Beer Team Niebuszewo 1:4

70e minuut.
Chełchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełchowski passt de bal in één keer door. Nibbler met een sublieme pass. Smutek is nu in balbezit. Smutek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Avetyan geeft de bal voor. Smutek is nu in balbezit. Bartkowiak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bartkowiak krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Cedermas is nu in balbezit. Cristancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedermas verovert de bal door een tackle van achteren. Cedermas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KSG Rokita - Beer Team Niebuszewo 1:5

81e minuut.
Díaz onderschept slim de pass. Díaz geeft een lange en hoge pass. Cedermas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedermas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bilandžija trapt de bal weg. Riobó probeert naar een medespeler te passen. Cedermas is nu in balbezit. Cedermas schiet op doel. Bilandžija bokst de bal weg. Paal!
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Riobó geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nowacki rent richting de bal. Nowacki probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KSG Rokita 53%, Beer Team Niebuszewo 47%.
FC KSG Rokita - Beer Team Niebuszewo 1:5